tisdag 15 februari 2011

L’Occitane Paeonia

Är du på jakt efter ett rosarött läppstift som blir skirt men ändå synligt på läpparna? I så fall tycker jag att du kan titta en gång extra på Paeonia från L’Occitanes sminklinje. Trots att stiftet ser mörkrött ut blir det som ett lätt rosigt tint på läpparna, jättefint! Dessutom är det yttepytte skimmer i.

Det går inte att komma ifrån att Paeonia luktar, ja, godis. Ganska mycket. Det tillsammans med att färgen kan kännas lite "halkig" (det vill säga, att det finns risk för att det hamnar utanför läppkonturen) är de största nackdelarna. Men eftersom det som sagt är en ljus färg, har jag inte upplevt någon clowneffekt.

Här har jag målat på ganska kraftigt för att ni ska se färgen. Ett tunnare lager blir däremot skirare, som om man ätit smultron.

4 kommentarer:

 1. Åh, det är min favoritkonsistens på läppstift! Det kanske får bli ett köp. /N

  SvaraRadera
 2. Hej! Skulle behöva tips på ett liknande stift, fast rött. Rött åt det gula hållet, inte åt det blå.
  Köpte Lady Danger förra månaden och gillar det på lördagkvällar men skulle vilja hitta ngt rött som är lite mer transparent och kan användas en vanlig tisdag OCH strykas på utan spegel. Är helt rudis på läppstift, därav min fråga.

  SvaraRadera
 3. N: det är jätteskönt!

  Kerstin: kul att du gillar.

  Sofia: oh, en sån nöt du gav oss! jag är ingen läppstiftsexpert alls tyvärr, men jag skulle spontant gå och kolla på MAC-disken (dom har ju alla färger, och även mer skira formulas). för lyx hade jag kollat Chanel :)

  SvaraRadera