fredag 11 november 2011

Precision Eyeliner

Såg precis i senaste numret av Damernas Värld att Precision Eyeliner från FACE fått 5,0 (högsta betyg!) i deras eyelinertest. Blev påmind om att jag velat testa den enda sedan jag läste Bjootis hyllning i somras. Kanske dags att slå till, trots att jag håller med om att priset är lite väl stupt..

7 kommentarer:

 1. jag är också suuuuugen på den här! jag som inte är så bra på att måla eyeliner kanske lyckas bättre!

  SvaraRadera
 2. Karin: hehe, så tänker jag också! Var inne i två olika FACEbutiker igår, den verkar vara slut i de flesta butiker i Sthlm. Fanns tydligen några kvar i Kalmar och nån annan stad (Umeå?, minns inte)- hoppas de får in fler :)

  SvaraRadera
 3. Ja, jag vet. Jag såg också det där testet och tänkte att hej, den vill jag prova. Men alltså, 300 spänn för en eyeliner från FACE, nääää det går jag inte med på. /N

  SvaraRadera
 4. Jag har den och är jättenöjd. Färgen ser lika fin ut hela dagen, utan att blekna eller "vandra iväg". Den här eyelinern är absolut värd pengarna, jag köper i alla fall hellre en dyr produkt som är perfekt än en billig som bara är halvbra.

  SvaraRadera
 5. Glitter Sisters: Eller hur! Samtidigt så betalar jag hellre lite mer för något riktigt bra, precis som Irina kommenterar här också. Men för att vara just FACE känns det liksom extra dyrt...

  Irina: Kul att höra att du gillar den :)Nu blir jag ännu mer sugen. Håller helt med dig ang dyrt vs billigare om det påverkar kvaliten. Eftersom den från FACE verkar vara slut just nu, funderar jag lite på YSLs variant som ju också fick höga poäng i testet och som ligger i samma prisklass.

  SvaraRadera
 6. Den har jag också velat testa ett tag nu. Fast budgeten säger ju starkt nej. Jag får helt enkelt önska mig den i julklapp hehe :)

  SvaraRadera
 7. Jag gillar den typen utav eyeliners. Jag använder alltid lite dyrare märken, men faktum är att jag köpte en från H&M som ger ett riktigt bra resultat. Man kanske inte alltid behöver lägga ut så mycket pengar med andra ord :P

  SvaraRadera