torsdag 3 november 2011

Velvetly where?

Igår kutade jag Linnégatan upp på jakt efter en ny (tredje!) flaska Velvetly Smooth Cleansing Oil från Cliniderm, men utan lycka. På båda butikerna (både Apoteket och Apoteket Hjärtat) hade dom stora, fina hyllor med Cliniderm – allt utom rengöringsoljan! Vafalls? Är det inte en produkt som går hem hos konsumenterna lika mycket som den gör hos mig?

Idag gör jag ett nytt försök men med apoteken i centrala Göteborg och hoppas på bättre lycka. Om det är någon som vet ett apotek som säljer det tar jag gärna emot tips!

18 kommentarer:

 1. Hej! Du hittar på Apoteket.se (http://www.apoteket.se/privatpersoner/common/search.aspx?q=velvethy%20smooth). Du kan också ringa till Apotekets kundtjänst på 0771 - 450 450 så hjälper de dig se var varan finns i lager. // Tina på Apoteket

  SvaraRadera
 2. Tina: tack för tipset! jag vill gärna ha tag på den idag, annars hade jag definitivt övervägt att köpa den online :)

  SvaraRadera
 3. Tur att den finns kvar! Den är ju fab.

  SvaraRadera
 4. Den står på hyllan för utgående produkter på Apoteket i Luleå. Snyft snyft, för jag älskar den. :(

  SvaraRadera
 5. Här i Uppsala har den också stått på hyllan för utgående produkter ända sen i våras, och nu är den slut. Buhu, för det är min med, bunkra tänkte jag visst inte alls på.

  SvaraRadera
 6. Kerstin: totally fab!

  Linda: nej, vad säger du?!

  The fat and the furious: det är ju katastrof! passa på att beställ några back-upper online då, som Tina ovanför tipsar om? jag måste nog gå och köpa 2 flaskor till om så är fallet.. jag hittade den idag på Apotek Hjärtat i Nordstan.

  SvaraRadera
 7. Jag har också letat som en galning, men lyckades faktiskt hitta en enda stackars flaska på Apoteket Hjärtat här i Nkpg. Hade gärna langat om det inte var den sista.
  Jag hoppas innerligt att
  Linda och The fat and the furious har fel =(

  SvaraRadera
 8. Jag köpte tre flaskor på Doc Morris med 40% rabatt då det sades vara en utgående produkt. Jag är SÅ ledsen om den försvinner för att den här rengöringen har en stor del i att jag inte längre lider av acne. Jag skall ta mig tusan köpa flera på Apotekets webshop! Kanske kan vi skriva ett brev till Cliniderm?

  SvaraRadera
 9. Så, nu mailade jag ACO och frågade om den skulle tas ur produktion och beskrev att det var svårt att hitta den i Göteborg. Får se vad de svarar. Skriv gärna ni med!

  SvaraRadera
 10. SaintBella: jag hoppas också att det är fel! eller kanske bara vissa apotek som slutar med den, eftersom just dom inte säljer den så bra där? bunkra på apoteket.se!

  Julia: gud, det låter ju som att det vore en smärre katastrof för dig! :( tur att du har bunkrat, och bra att du mailade! jag ska se om vi på EMK kan få tag på vår cliniderm-kontakt och luska ut mer. annars är det jag som köper alla de sista flaskorna i Nordstan!

  SvaraRadera
 11. Hej!

  Du hittar den på apotek hjärtat inne i nordstan i Göteborg! Lycka till!! Mvh Josefine

  SvaraRadera
 12. Hej, Cliniderm Velvety Smooth Cleansing Oil finns att köpa på Apotek Hjärtat i Göteborg. Du hittar den på Apotek Hjärtat Nordstan och Apotek Hjärtat Kungsgatan 35.

  Trevlig helg!

  Ulrika, Apotek Hjärtat

  SvaraRadera
 13. Josefine: jag köpte en flaska just där igår!

  Ulrika: tack för ditt svar Ulrika! vet du om det är så att den håller på att tas bort ur sortimentet?

  SvaraRadera
 14. Har sett i Farsta och Älvsjö.
  Också min favorit :)

  SvaraRadera
 15. Natch: vi verkar vara många som gillar den - hoppas vi får ha kvar den.

  SvaraRadera
 16. Hej igen! Produkten kommer försvinna ur vårt sortiment. // Tina på Apoteket

  SvaraRadera
 17. köpte en ny i sthlm eftersom jag glömde packa rengöring. passande! :)

  SvaraRadera
 18. *slår antal kommentar-rekord?*

  Tina: tack för svar! Då blir det nog bunkring för många.

  Ka: perfa (Y) Jag ska nog gå till Nordstan och tömma deras lager..

  SvaraRadera