lördag 19 november 2011

Snyggfrukost

Efter att ha genomlevt veckan from hell på jobbet, är det ren och skär lycka att vakna upp till ett Kicki-mess som meddelar att frukost serveras typ nu. Och jag är inbjuden. Yes!

Man ska inte skåda en given häst i munnen, men det är klart att jag var lite frågande till den där glasflaskan med schampo/läggningsvätska/bodylotion(?) som stod mitt bland nybakat bröd, juice, ägg, ost (världens godaste!) och annat mums. Men varken Kicki eller Sam har förlorat förståndet den här gången heller, flaskan är nämligen fylld med ett bärigt kosttillskott som ska göra oss grymt snygga. Bären (en salig blandning av bland annat blåbär, jordgubbar och också lite mer exotiska typer) växer i Chile där de efter skörd paketeras i lyxiga glasflaskor som exporteras till lite alla möjliga länder (än så länge inte till Sverige).

Exakt hur tillskottet är tänkt att fungera överlåter jag till CosmetoFood att själva förklara. Jag nöjer mig med att berätta att detta elixir påstår sig vara bra för bl a hår och naglar och att en flaska går loss på ca 600 spänn. Dyrt. Men till skillnad från t ex spirulina, vetegräs och aloe vera så smakar den här apgott. På riktigt. Den är väldigt koncentrerad, och rekommenderad dos är en halv matsked per dag. Förslagsvis intas denna ringlad över en skål med yoghurt. Så jäkla gott!

6 kommentarer:

 1. Kerstin: Ja, det var det verkligen :) så fint att börja dagen med vänner. Fortsatte med en hundpromenad och hann också med några ärenden på stan. Hoppas du också hade en bra lördag:)

  SvaraRadera
 2. EllenF: jaa, du borde varit med vetja! Säg till nästa gång du är i Sthlm :)

  SvaraRadera
 3. Jag vill ha MAC-muggen! :D

  SvaraRadera
 4. Maria: Visst är den grym?!?! :D

  SvaraRadera