måndag 22 mars 2010

1000 inlägg!

Tusen inlägg! Vem trodde det när vi stapplande började skriva om våra favoriter i februari 2008, allt från nässpray till torrschampo. Vi gillar’t lika mycket nu som då, och av nostalgiska skäl har vi kollat igenom och listat några gamla inlägg:

- Det tionde inlägget handlade om body butter från Crabtree & Evelyn, en Mi-favorit som hållit i sig ända tills nu (det finns alltid en burk i hennes badrumsskåp).
- Det femtionde inlägget var ett “Dagens smink”, en lista som vi körde med ganska mycket då. Kanske något som skulle vara kul att återuppta, vad tycker ni läsare?
- Inlägg nummer hundra var ett typiskt suktande inlägg om ett fint rouge från Laura Mercier. Rouge är lika poppis nu som då, om inte mer nu!

Man kan säga att det både hänt en del här på El Mika under de tusen inläggens gång, men även att vi hållit samma personliga stil med genomtänkta köp och extra kärlek åt ekologiska produkter. Hoppas att ni hänger med oss ännu fler inlägg framöver!

3 kommentarer:

  1. Grattis! Keep up the good work! Det finns alltid något kul att läsa på er blogg, massa olika märken och produkter, det gillar jag.

    SvaraRadera
  2. Grattis! Hoppas att det blir minst 1000 till =)

    SvaraRadera
  3. Tack för era fina kommentarer Lotta och Kerstin! :D

    SvaraRadera