fredag 12 mars 2010

Schwarzkopf – a hairy story

Från ett hotell till ett annat, igår var det visning på Story Hotel i Stockholm, det var Schwarzkopf som presenterade sin nya hårvårdsserie och samtidigt bjöd på en finfin show där de visade de senaste hårtrenderna. Det var Hollywoodfrisören Daniel Scott som stylat hårmodellerna och frisyrerna i sig är värda ett eget inlägg (kommer längre fram tillsammans med några av Daniels hair health-tips) och det var Filippa Berg som var hjärnan bakom deras outfits. Lokalerna är fantastiskt fina, men ganska små så det blev lite trångt när catwalken drog igång, men det var kul att kunna följa allt på så nära håll.

Trevligast av allt var dock att träffa personerna bakom några av de bloggar och tidningar jag läser. Som Ka så bra uttryckte det när vi snackade om det igår kväll: man läser så mycket online och kommenterar hit och dit men man träffar aldrig varandra. Nu är det dags att ta tag i den här fredagen, bara några timmar på jobbet – sen helg!

6 kommentarer:

 1. Önskar att vi hade haft möjlighet att åka upp till Stockholm, verkade himla tjusigt!

  SvaraRadera
 2. Låter som om det var jättetrvevligt, jag hade tvärr inte möjlighet att gå pga jobbet.

  SvaraRadera
 3. Heartcore: Det var fint ordnat, hade varit kul om ni hade kunnat vara med. Lite synd att de flesta visningarna är i Sthlm - inte så ofta El Mika är där heller, men ibland händer det :)

  Des: Synd att du missade, hade varit trevligt att träffas - hoppas det blir tillfälle till det längre fram. :)

  SvaraRadera
 4. Ja, absolut! Det ser jag fram emot! :-)

  SvaraRadera
 5. Himla synd att jag inte kunde gå - hade varit kul att träffas!

  SvaraRadera
 6. Katarina: Indeed! :) Du kan redan nu förbereda dig på att jag kommer känna igen dig och komma fram och hälsa om tillfälle ges - so watch out ;)

  SvaraRadera