onsdag 31 mars 2010

Duoskuggor från Laura Mercier

Nu har det gått ett tag sedan vi fick det välfyllda paketet med smink från Laura Mercier, och vi har hunnit testa det mesta. En lördag hade jag och Mi sminkdag, där vi förutom nördade oss och läste faktaböcker, lekte med duoskuggorna från Laura. Båda skuggorna kan klassas som relativt neutrala och naturliga, och är mittimellan-pigmenterade (GB lite mer än PS). Plum Spice är rost- och plommonfärgad, medan Golden Brown har en beige och en brun del. Vad som inte syntes i förpackningen var att den ljusa delen i Golden Brown hade visst glitter i sig, som kunde hamna lite här om man har otur.

8 kommentarer:

 1. Skönhetsexpert sökes!

  Är du en skönhetsexpert eller ”Beautyjunkey” med passion för skönhet?
  Har du koll på produkter & märken, senaste trenderna och nyheter inom just det vida området skönhet?
  Allt från budget till lyx! Från hudvård till makeup! Från manikyr & pedikyr till hår! Ja, allt som har med välbefinnande och skönhet att göra helt enkelt.

  Har du förmågan att inspirera och motivera? Skriva bra och trevliga texter?
  Du kanske rent av driver en blogg idag?

  Är du den personen eller kanske du känner någon som passar in på beskrivningen?!
  Skriv då till mig på carmen@barbarellas.se och berätta lite om dig själv för ett eventuellt framtida samarbete med dig som skönhetskonsult.

  Skicka gärna med en länk till Er blogg om Ni driver en sådan.

  /T

  P.s Sprid gärna ordet vidare, det kanske är just du som känner rätt person?! Tack på förhand D.s

  SvaraRadera
 2. Skuggorna ser väldigt fina och användbara ut! Sitter de bra?

  SvaraRadera
 3. Kerstin: Visst är de fina?! :) Och väldigt användbara färger, jag som sällan har ögonskugga tycker dessa är perfekta för de är ganska diskreta men ändå tjusiga. Jag tycker de sitter bra och håller sig på plats, men jag hoppas att Mi svarar på detta också, för hon kan ju jämföra dem med lite andra skuggor :)

  SvaraRadera
 4. Kerstin: jag har bara testat Plum Spice, och tycker den sitter bra (lika bra som alla mina andra skuggor från MAC, UD, Bobbi Brown mm). Det jag kan klaga på är att den är ganska lågt pigmenterad, så på mig som inte är superblek blir den inte så mycket :(

  SvaraRadera
 5. Plum Spice har blivit en favorit hos mig- jag gillar ju neutrala färger och jag har upptäckt att Laura Mercier verkar vara värd den slant den kostar. :-)

  SvaraRadera
 6. Veronica: Jag gillar också PS, och neutrala färger över lag :) Jag har en del annat från Laura Mercier också och har inte blivit besviken på nåt hittills.

  SvaraRadera
 7. Hm. Njaaa... tycker jag nog om det här. För det priset som LM ligger på tycker jag allt att man kan förvänta sig lite mer. Färgerna är förvisso fina, men inget som ger nåt kösug.:/

  SvaraRadera
 8. Sublim: Gött att få höra lite andra åsikter också :)

  SvaraRadera