lördag 13 mars 2010

Tinted Moisturizer

Nytt från Sephora är en färgad dagkräm, en produkt som många sminkmärken har i sitt sortiment och som har många fans (exempelvis Laura Merciers klassiker). Sephora Perfecting Tinted Moisturizer finns i fem olika nyanser, och ska ge ett lätt utjämnande resultat. Solskyddsfaktor 20 och oljeabsorberande är andra funktioner för krämen, och jag skulle gärna prova den för att se om det är något för mig att ha på sommardelen av året.

5 kommentarer:

 1. Oljeabsorberande och SPF 20 låter ju inte illa :) Ack, Sephora - varför finns du inte i lilla Svedala?

  SvaraRadera
 2. Den där ska vi allt ta en titt på när jag åker till Spanien i sommar. Just nu har jag Bobbi Browns färgade dagcreme som jag också köpt i Spanien. Älskar den! Men denna är säkert inte lika dyr.

  SvaraRadera
 3. Om jag inte hade så mycket kvar av min Laura Mercier skule jag gärna prova denna, fast med min tur är säkert den ljusaste nyansen för mörk för mig ändå.

  SvaraRadera
 4. Denna skulle jag verkligen vilja slå klorna i! Precis som Des oroar jag mig dock lite för nyanserna...

  SvaraRadera
 5. Heartcore: den låter sweeet, eller hur? Som fellow göteborgare kan du alltid flörta lite med Karin här, och se om hon kan langa lite Sephora :)

  Ninni: åh BB, det kan inte vara fel det heller! Kul med Spanien i sommar :) Får se om det blir det för mig, inte helt omöjligt..

  Des: ja, ni superduperblekisar har det svårt :(

  Kerstin: fem nyanser kanske är lite väl lite för att täcka in alla :/

  SvaraRadera