torsdag 12 augusti 2010

Frankat Essie

När jag i våras fick ett bytesförslag från fina Sminkan om svarta nagellacket Licorice från Essie blev jag jätteglad, eftersom jag saknat ett krämigt svart nagellack – plus att Essie ju är mitt favoritmärke. Tyvärr måste dom slarvat något enormt på fabriken när dom gjorde min flaska, för det var något helt galet tunt och opigmenterat! Minst fyra-fem lager behövdes för att bli helsvart, och det är inte okej i min bok.

Efter att Licorice stått och skämts i min nagellackslåda några månader gjorde jag ett försök för att fixa till det, och hällde resolut i några små skopor ögonskuggspigment. Mörkgrå Charcoal från Barry M, och mörkturkosa Teal från MAC. Shake it like a polaroid picture, och nu har jag ett grymt svart lack med turkost skimmer. Det täcker perfekt med bara två lager, och jag har inte märkt av någon förändring på den korta torktiden trots min mix.

Ser ni den turkosa skiftningen?

7 kommentarer:

 1. Det finns inte mycket som är så roligt som att leka fram det perfekta nagellacket genom att blanda allt roligt man har. Just det att det alltid kan förbättras och förändras är fenomenalt!

  SvaraRadera
 2. Oh så fint det blev :) Skimret ser superfint ut!

  SvaraRadera
 3. Snyggt! Skönt att du fick någon glädje av det. Synd att det är så uselt.

  SvaraRadera
 4. Kerstin: det var min första, så tack! :D

  Schmut: den lilla kemisten nästan :)

  Makeupoholic: tack!

  Des: I know riiight? :D

  Honi: ja, skimret är grymt :)

  Sminkan: tack, och det löste ju sig jättebra :)

  SvaraRadera