tisdag 24 augusti 2010

I.D bareMinerals, del II

Eftersom jag inte hann skriva något om bareMinerals pressvisning samma vecka, och de som var där redan skrivit grymma redovisningar tänkte jag att jag lika gärna kunde vänta ett tag till. Men nu kommer alltså en liten synopsis.

Förutom en smarrig frukost, finfina sminkningar på modellerna och en massa info om olika produkter bjöds det också på en hel drös med bra tips. De flesta har redan dykt upp i inläggen hos våra fellow-bloggers, men jag drar de som jag hann anteckna här ändå:

- Våga gå en bit under ögat vid sotning, funkar extra bra om man t.ex är lite "påsig" under ögonen på morgonen (då ska man undvika att ljusa upp).
- Sotning funkar året om i alla åldrar, men man bör anpassa efter ålder, säsong, ögonform, personlig stil osv.
- Vid rosa/lila ögonsminkning kan man lägga en barriär (t.ex eyeliner) mellan fransarna och skuggan, för att undvika att se rödgråten eller förkyld ut.
- Penslar och borstar binder mer pigment ju tätare de är.
- Tänk på att följa ögats form underifrån vid applicering av eyeliner, då får man den rätta uppåtböjen istället för hängeffekten som kan uppstå om man följer den övre formen.

PS: Vi fick också varsitt exemplar av Natural Sunscreen att testa (grymt att bM hajar att vi är tre som skriver här och att recensioner blir enklare om vi inte måste hälla över/dela upp testprodukter i tre små burkar/flaskor/askar). Review coming up!

2 kommentarer:

 1. Har dom sagt något om den matta foundation?
  Vet du när det kommer till Sverige?
  Ser att det finns några uppe på tradera (tyvärr ej i min färg).

  vill ju prova nuuuu!!!

  SvaraRadera
 2. Rebekah: Jag ska se om jag får tag på någon som kan svara på det, så återkommer jag!

  SvaraRadera