lördag 7 augusti 2010

Korall vs korall

När jag beställde Models Own-lacket Fuzzy Peach (som många verkade gilla!) var jag lite betänksam om det skulle vara för likt mitt älskade Orange Fizz från Chanel, men när jag i efterhand kunde jämföra de två hade jag inte längre något att oroa mig för. Visst, dom är helt klart i samma familj – men med olika pappor, så att säga.

Orange Fizz har jag använt så många gånger nu att dess rosakoralliga färg är nästintill fastetsad i hornhinnan, och jag älskar den. Fuzzy Peach däremot är mer av en äkta korall, som inte drar åt rosa utan snarare orange. Om man ska jämföra formulan på lacken så vinner Chanel utan någon större ansträngning; när Chanel täcker jämnt och flyter ut som en dröm, blir det lite lättare ojämnt med Models Own (däremot inget ett bra underlack inte hjälper mot). Ska man däremot jämföra pris så finns det inte så mycket att orda om, 245 kronor mot dryga 45.. Models Own är helt klart ett billigt och roligt märke, med ett gigantiskt utbud av fina färger. Dessutom var penseln väldigt enkel att måla med, och passade min nagelform utmärkt.

Fuzzy Peach och Orange Fizz, två lager vardera.

6 kommentarer:

 1. Nageln till höger är väl applicerad Chanel, ser ut som det. Det är en vacker färg...

  SvaraRadera
 2. Chanels lack ser superfint ut men jag tror aldrig jag hade betalat så mycket pengar för ett lack :p

  SvaraRadera
 3. Carina: japp, höger är Chanel :)

  Honi: Chanel är onekligen ett av de dyraste, men eftersom jag köper relativt få lack per år (och dessutom de flesta billigt på ebay mm) tycker jag att det är värt det :)

  SvaraRadera
 4. Båda är tokfina tycker jag!

  SvaraRadera
 5. Då är vi 2 Orange Fizz-addicts ;)

  SvaraRadera
 6. Kerstin: båda är <3 !

  Ellen F: OF-addicts unite ;)

  SvaraRadera