fredag 26 november 2010

Sparkling Rhapsody

Igår kollade jag på 80-tals klassikern Girls Just Wanna Have Fun, och i ett nafs var jag tillbaka i min grå mjukisdress med fräckaste Mimmi Pigg-trycket. 1985 var jag inte speciellt gammal och inte det minsta lilla intresserad av något annat än min målarbok och mina färgpennor. Men jag minns ändå ett besök i bästisens storasysters rum (i största hemlighet) där vi hittade en fräsig palett med vad vi trodde var målarfärger. Det var så klart ögonskugga, i ungefär miljoner olika färger, och det var skitkul att måla med dem.

Visst har jag blivit lite större sedan dess, men jag har fortfarande inte nått ögonskuggsfasen. Trots det tycker jag att Sparkling Rhapsody från Sisley ser naggande god ut i sin coola ask. Fina färger, jag blir faktiskt sugen på att testa..

Förresten, hur gamla var ni när ni började sminka er?

4 kommentarer:

 1. Dude, I would freaking LOVE to sminka dig med liknande färger! :D

  Hm, jag tror att jag började prova lite (mkt) tafatt nån gång under högstadiet..?

  SvaraRadera
 2. Hehe... jag är 35 och fortfarande nybörjare. ;D Jag har inte varit speciellt intresserad av smink tidigare, har väl ägt en maskara och ett rouge typ. Det är först de senaste åren som jag har fått upp ögonen för smink... och nu vill jag ha ALLT! ;D

  SvaraRadera
 3. Jag började inte sminka mig dagligen förrän på gymnasiet och då var det bara mascara och kajal (pandaögon, oh yes). :-)

  SvaraRadera
 4. Maria: Har du such colors? I så fall: fritt fram! <3

  Living in a bubble: Haha, jag känner igen mig i det. Jag har iofs alltid gillat färger (men lika mycket akvarell och olja, som just ögonskuggspaletter) men inte riktigt använt smink utan mest "lekt" med det hemma. :)

  Nailtastic: Gotta love them panda eyes! Det var ungefär i den ålderna jag också började ha typ mascara och rouge i skolan :)

  SvaraRadera