måndag 15 november 2010

Lady Speed Stick 24/7 Gel

Jakten på den pefekta deon, den tar aldrig slut va? Mitt senaste försök är amerikanska Lady Speed Stick 24/7 Fresh Fusion Gel, som kommer i en form som jag aldrig stött på här hemma i Sverige. Gelen skruvas upp från botten, och pressas ut ur små hål på ovansidan – något som mycket påminner om att pressa potatis..

Det bästa med den här deon är att gelen torkar supersnabbt, inte klibbar, och luktar gott! Som jag sa till Ka; det luktar drink. Lite som en fruktigare variant av G&T. Deon gör i övrigt sitt jobb helt okej, men utan att slå några rekord i att hålla borta fukt. Däremot luktar jag fräscht hela dagen, till och med om jag kutat omkring i en polyesterblus.

Lady Speed Stick säljs i nästan alla amerikanska pharmacies för löjligt lågt pris, och går att klicka hem till Sverige från Drugstore.com.

4 kommentarer:

 1. Den där är jättebra, tycker jag. Provade den för ett par år sen och just nu kör jag samma doft fast roll-on, också mycket bra. Jag tycker nog att den håller både lukt och fukt borta hela dan. Däremot har jag lite svårt för sticken, tycker att det blir liksom en beläggning i armhålorna.

  SvaraRadera
 2. Det där med deos är lite av ett mysterium man vill ha en som inte färgar på kläder, torkar snabbt och luktar gott.

  SvaraRadera
 3. kanske ska testa den, verkar som den ändrats en hel del på nästan 10 år! :D

  SvaraRadera
 4. Molly: vad kul att du testat ett par! :) är det dom vita sticken du menar? jag kan också uppleva att man kan bli vit i armhålan, och i värsta fall korvar det ihop sig :( inte så snyggt när det är sommar + linneväder..

  Emla: precis! :)

  Karin: jag tror du kommer bli kär i doften i alla fall! :D

  SvaraRadera