torsdag 6 oktober 2011

Moroccanoil

Oh man, skojar ni att mitt hår var slitet när jag satte mig i frisörstolen i tisdags? När jag tittade efter i kalendern visade det sig att jag inte varit hos frisören på cirka fem (5!) månader, och när man som jag har en lång page slutar det hela relativt olyckligt.

Denna gång provade jag en ny frisör (första gången på tio år! Herregud vad jag börjar bli gammal. Och tråkig?), på salongen som El brukar gå på när hon är i stan. På samma sätt som hon kom därifrån med en hel del tips, fick jag lära mig ett och annat som jag inte vetat om eller tänkt på tidigare. Dessa tips kommer jag skriva egna inlägg för, eftersom dom tillsammans bildar en kortare novell..

Det som hände i tisdags var hur som helst att cirka tio, nästan femton, centimeter av "topparna" rök, vilket lämnade mig med en väldigt skön axellång page. Det slitna och solblekta håret fick även en varmt mörkblond (eller ljusbrun, skillnaden är ja.. hårfin) nyans. Det hela känns riktigt fint och uppfriskande. En av de få produkter hon använde var ombloggade Moroccanoil, som jag känt mig mer än skeptisk över efter att den blivit så extremt nämnd på alla modebloggar. Däremot var min frisör väldigt ointresserad av att sälja på mig grejer, vilket gör att jag faktiskt tror att den kan vara så bra som hon påstod. Jag blir onekligen lockad att prova i alla fall.

6 kommentarer:

 1. Pls säg vilken frisör. Jag vill gå också gå dit.

  SvaraRadera
 2. Tina: så gärna :) Jag gick till Louise på Di Corner (Haga Kyrkogata). Man kan boka tid online!

  SvaraRadera
 3. Jag är minsann också himla nyfiken på Maroccanoil! Skulle behöva en klippning också. Min kompis fick desperat-snabbklippa mig häromdagen, då hade jag nog inte klippt mig sedan i julas...

  SvaraRadera
 4. Hohoho! Jag klippte mig också i tosdags :-o, - 15 cm. Glad to hear att du gillade DiCorner, vill se biiiiild!!!! Och, om du vill kan jag ta med mig M-oil från taxfreen här, råkar finnas till väldigt bra pris.. :)

  SvaraRadera
 5. Kerstin: go get klippt! ;)

  El: oh MAN! där var jag för sen.. vill jag ens veta priset?

  SvaraRadera
 6. Maria: dammit. MEN ny chans inom 3-4 v, om du inte redan skaffat en flarra?

  SvaraRadera