torsdag 20 oktober 2011

La Roche-Posay Toleriane Teint

Jag utgår ifrån att jag inte är ensam om att vampyr-väsa åt väckarklockan när den ringer på morgonen? Tröttheten är för tillfälligt förlamande, och min morgonrutin i badrummet blir kortare och kortare för varje dag – allt för en extra minut under täcket. Trots det är jag inte riktigt sugen på att se ut som ett vrak på jobbet. Det jag lägger majoriteten av minuterna på är underlaget, medan ögonen får sig ett snabbt lager mascara. Tack vare nyheten Toleriane Teint Compact Foundation från La Roche-Posay har jag den senaste veckan kunnat kapa in dyrbara minuter även på grunden. Jubel!

Toleriane Teint (209 kr) är ett krämpuder i samma stil som gamla favoriten Some Kind-A-Gorgeous, det vill säga en foundation i fast form. Den kommer med en svamp för applikation, men min vana trogen använder jag snarare min foundationpensel eller skunkborste. Krämpudret är superenkelt att fördela och få fin över hyn, och på några få minuter har jag förvandlat en glåmig och rödlätt hy till en slät version med både täckande finish och fin, naturlig lyster.

Den nya makeup-serien från La Roche-Posay är tänkt för känslig hy, och krämpudrets huvudegenskap är att täcka och jämna ut irriterad hy. För att vara en krämfoundation tycker jag att den täcker riktigt väl, och jag skulle varmt rekommendera den om man har lite rodnad som man vill dölja. Jag har testat den både långa arbetsdagar och röjiga festkvällar, och kan rapportera att den sitter ypperligt under båda aktiviteterna. Oftast bryr jag mig inte ens om concealer eller puder, men får ändå ett oslagbart resultat med tanke på den minimala tid och ansträngning som krävs. Det här kan jag tänka mig att köpa nytt av, när det här tar slut!

6 kommentarer:

 1. Tack för tipset! Ska försöka plocka upp en på taxfreen nästa vecka!

  SvaraRadera
 2. Du var skitsnygg sist vi sågs (as usual iofs men ändå!). :*

  SvaraRadera
 3. damn att inte provdosan var i min färg! :'D jag är skitsugen på att köpa'n!

  SvaraRadera
 4. Karin: kul! jag visste inte att LR-P säljs på taxfree :D

  El: thanks hon :*

  Ka: I KNOW! det är nog helt perfa för dig! vi får kolla färger på staaan.

  SvaraRadera
 5. Jag blir minsann riktigt sugen :)

  SvaraRadera
 6. Kerstin: det ger väldigt mycket resultat i utbyte mot väldigt lite arbete, så att säga :)

  SvaraRadera