fredag 21 oktober 2011

Påstricket

Ikväll åker jag till Budapest över helgen, och för att resa så smidigt som möjligt har jag valt att packa minimalt och köra med enbart handbagage. En utmaning i sig, med tanke på de gällande reglerna för vätskor och krämer i kabinen. I vanliga fall brukar jag använda mig av miniflaskor av det jag behöver ha med mig, men idag har jag gått steget längre och verkligen slimmat necessären (eller rättare sagt: plastpåsen) med hjälp av testpåsar.

Här har jag den samling av Dermalogica-testers som får följa med, och tack vare dom är det enda jag behöver ta med i full size min ansiktskräm och deo. Dessutom får jag prova lite nya grejer, eftersom både duschkrämen och body lotionen är nyheter för mig. Ypperligt sätt att både resa smart, och upptäcka nya produkter!

3 kommentarer:

 1. var till NY nyligen och körde också engångsprodukter fr topp till tå, fast pga vikt-spar. så jädra smidigt, och skönt att rensa! på den resan gäller det att tjäna vikt, eftersom man gärna köper mkt med sig hem. hade totalt 3 LITER redken med mig hem ;) tungt, men väl värt det.

  SvaraRadera
 2. Safe! och damn your good H5.

  SvaraRadera
 3. Anonym: skitsmart ju! jag håller med om att det även är ett smart sätt att rensa på; man samlar så lätt på sig ett enormt lager testers!

  El: h5!

  SvaraRadera