onsdag 13 januari 2010

Bottennapp till skrubb

Dagen innan nyårsafton gjorde jag ett nybörjarmisstag när jag stod i kön på Lindex för att köpa strumpbyxor. Kön var lång, jag var otålig och blicken började flacka. Den fastnade fort på ett reaställ med lite blandade skönhetsprodukter, och utan att riktigt registrera vad jag gjorde hade jag snott åt mig en kroppsskrubb från Organic Surge. Trots att jag blev varnad för märkets bristande kvalitet sist jag skrev om det, tänkte jag att "hur dålig kan en skrubb vara egentligen?". Mycket dålig, visade det sig sen..

Jag älskar kroppsskrubbar med riv i. Många och små korn ska det vara, som i favoriterna från Kiehl’s eller Clinique. Fresh Ocean Body Scrub från Organic Surge är en rinnig vätska med få och stora skrubbkorn, och jag blev riktigt förbannad på hur dålig jag tyckte den var när jag stod i duschen. Dessutom luktar den ganska illa, så jag kan verkligen inte komma på en. enda. bra. sak. med den, förutom att tuben är ganska snygg. Som tur var kostade den inte mer än 60 kronor, men jag retar mig ändå på att jag köpte något som jag inte kommer använda upp.

2 kommentarer:

  1. Jag har inte förstått vitsen med skrubb för kroppen, märker ingen skillnad.

    Trist att den var så dålig. Jag har kollat på märket flera gånger men av någon anledning inte köpt. Nu tänker jag definitivt inte något därifrån.

    SvaraRadera
  2. Kroppsskrubb är inte en produkt jag använder så ofta, men ibland tycker jag det är skönt att riva bort lite gammalt :P Jag gillar speciellt de skrubbar som är lite oljiga, som saltskrubbar ofta är, för då blir man så härligt mjuk även efter duschen! :)

    SvaraRadera