fredag 15 januari 2010

Tangle Teezer

Hos El Mika gavs det skönhetsklappar kors och tvärs i år – av Mi fick jag en Tangle Teezer. Den här lilla plastprylen ser mest ut som en ryktborste för en häst, men skenet bedrar. Enligt tillverkarna så ska borsten reda ut trassligt hår lätt som en plätt och göra det glansigt och slätt. Om det är något mitt hår är så är det trassligt, men Tangle Teezer fixar faktiskt biffen och den känns skonsam mot både hår och skalp. Dessutom är den perfekt att ha i duschen för att reda ut håret när man använder inpackning.

Jag frågar samma sak som Rocketqueen: men hur? Den ser egentligen inte mycket ut för världen, men den är faktiskt hur bra som helst!

8 kommentarer:

 1. Jag älskar min Tangle Teezer och det gör mina barn också. Det gör ju aldrig ont att reda ut håret med den så vi använder den hela familjen. Dessutom brukar jag få ena sonen till att borsta mitt hår framför teven - det är helt ljuvligt skönt! Synd bara att han numera tar betalt för att göra det, hihi.

  SvaraRadera
 2. Värst vad alla gillar sin TT, men inte jag. Jag har långt, rakt hår som på vinter pga halsduk brukar tova sig i nacken, men TT gör inte sitt jobb...märkligt!

  SvaraRadera
 3. Tänkte precis säga att jag uppenbarligen måste klicka hem en sån, men sen såg jag Ailas omdömme...mitt hår är ju också långt och rakt och blir extremt halsdukstrassligt...dammit.

  SvaraRadera
 4. I looooove the tangle teezer! jag önskar mig! ;)

  SvaraRadera
 5. jag skulle inte kunna ha långt hår utan den :)

  SvaraRadera
 6. Jag blir mer och mer nyfiken. Snart kommer jag nog slå till även om jag är misstänksam. Den ser ju inte ut att fungera, liksom...

  SvaraRadera
 7. Det verkar vara en älskad liten sak det där, 6 positiva av 7 är ett pretty good betyg tycker jag :)

  SvaraRadera
 8. kul med så många reaktioner! jag hade nästan inte hört talas om tangle teezer innan jag fick den i julklapp!

  Ninni: så sant, mjukaste och skönaste borsten ever! haha, kul att du mutar sonen! :D

  Aila: vad synd! kanske inte fungerar på alla hårtyper. något att byta bort på pret-ty kanske?

  El: som sagt så kanske den fungerar sämre på fint hår, som rakt hår brukar vara. men de flesta verkar ju digga den! worth a try kanske?

  Emma: aaah, noterat! :D

  Linda: den är verkligen en life-saver... erm, jag menar hair-saver!

  Sminkan: eller hur! man undrar verkligen hur det går till, men det fungerar verkligen. om den inte skulle funka är den ju lätt att rengöra om man vill ge den till någon annan eller byta bort!

  Maria: absolut! du läste på du! :)

  SvaraRadera