tisdag 19 januari 2010

Score!

Min senaste kärlek är rouget Score från Urban Decay, och namnet är verkligen otroligt passande! Dels för att jag älskar älskar färgen, och dels för att jag fick det i ett väldigt lyckat byte genom Pret-ty (det är en skön känsla att istället för att slänga oanvända grejer ge bort dom till någon som uppskattar dom mer, och dessutom få en fin sak i byte).

Score är en variant på omtalade NARS Orgasm, som jag ägt men bytt bort eftersom jag inte uppskattade allt guldglitter i det, med skillnaden att Score snarare har just ett "afterglow" än glitter i sig. Persikorosa och fint är det mitt favoritrouge för tillfället, och det säger inte lite.

En tanke: Om det är många av våra läsare som inte är medlemmar på Pret-ty kanske en liten bytesuppstyrning vore kul här på El Mika? Vi lägger gemensamt ut våra hyllvärmare, så får ni chansen att byta med oss. Skulle det vara intressant? Holla at us i kommentarerna i så fall!

12 kommentarer:

 1. Jag tycker att det vore intressant. Dels kan man ju fynda sådant som kanske inte går att köpa längre men som man letat efter. Dels är miljö- och ekonomitänket i det hela väldigt tilltalande. Jag har lite smågrejer jag nog skulle kunna byta bort. Kul med en chans att testa nytt också utan att lägga en förmögenhet.

  SvaraRadera
 2. Ser ut som ett riktigt snyggt rouge! Fanns det på HQ?

  SvaraRadera
 3. Attans, jag är lite sugen på Orgasm men om det är glittrigt är jag inte intresserad.

  Jag har massor av saker jag inte använder, så jag hakar på!

  SvaraRadera
 4. Agnes: vi ska definitivt kolla på det! Vore dessutom ännu en rolig interaktion med "er läsare" <3

  Maya: du menar om det finns på HQHair? Ingen aning, jag fick det som sagt i byte..

  Des: game on! :D

  Mumbo: vad kul! Vi ska försöka arra nåt :)

  SvaraRadera
 5. Urfint! Jag har ett och annat persikorouge redan, men jag skulle gärna lägga även detta till samlingen.

  SvaraRadera
 6. Jag har köpt Orgasm i multisticket och där är det inte alls glittrigt, riktigt bra alternativ.:) Hett tips om man kan ta att det inte är i puderform. Varit lite skeptisk till stick förut, känts som de kloggat igen porerna (men har å andra sidan bara testat typ HM innan) men det här gillade jag faktiskt.

  SvaraRadera
 7. Kerstin: det är helt klockrent faktiskt :D

  Basteth: åh, det låter ju jättefint. Jag har fingrat på The Multiple förut, men tycker det är liite för stort för att det ska kännas som ett bra köp :/

  SvaraRadera
 8. MEN om man trillar över ett kit med tre multiples i litet format så tycker jag nog man kan slå till...;-) Det var det jag gjorde före jul, men har i ärlighetens namn endast testat orgasm än så länge.. vill sprida ut testandet lite. Väntar jag ett tag kommer de andra snart kännas som nya fynd.;)

  SvaraRadera
 9. det ser onekligen vackert ut!

  SvaraRadera
 10. Basteth: åååh har du lagt vantarna på det fina minikittet?! Nu blev jag svårt avundsjuk ;) Men kan förstår att Orgasm är det man använder mest kanske.. Kul med en liten "oshoppad nyhet" när du börjar på de andra!

  Sminkan: det är faktiskt helt perfekt i mina ögon :)

  SvaraRadera
 11. Låter som en jättebra idé

  SvaraRadera