lördag 25 september 2010

Brush hour

Jag är på jakt efter en bra foundationpensel, och tar gärna emot tips! I senaste numret av Damernas Värld läste jag om japanska Hakuhodo som tydligen är i toppklass. Jag blev speciellt nyfiken på G519 Foundation Brush 20#. Samtidigt köper jag helst miljövänliga alternativ – därför funderar jag på penslarna från Sukí, vars hudvård jag verkligen gillar. De två nyss nämnda tillverkarna känner jag till sedan tidigare, medan Nvey Eco är helt nytt för mig. Handtagen på deras penslar är helt nedbrytbara, och själva borsten är av syntet.

Detta är bara ett axplock av de borstar jag försöker välja bland, har ni synpunkter på dessa eller andra ni rekommenderar så lämna gärna en kommentar. Tack för hjälpen!

5 kommentarer:

 1. Jag brukar alltid få väldigt bra resultat med #190 från MAC.

  SvaraRadera
 2. Köpte min för ca ett år sen och den håller fortfarande stilen! Är mjuk och följsam och t ex partier kring näsan eller vid ögonen är väldigt behagliga och lätta att manövrera med denna från Laura Mercier. Dock vet jag inget om eko-status på borsten...Man utvecklas som konsument, och när jag köpte borsten hade jag inte en tanke på att fråga. Dax för det nästa gång!

  SvaraRadera
 3. Des: Tackar! Ska absolut ta mig en kik på den nästa gång jag är i närheten av en MAC-disk (har faktiskt never ever kollat på deras penslar, så det är på tiden!)

  Elena: Ja, jag har hört mycket bra om Laura Ms penslar - verkar alltså vara ett bra alternativ, tack för tipset! Och jag håller med, man utvecklas ständigt, på alla områden :)

  SvaraRadera
 4. Jag (och Ka, väl?) har den från FACE, och den är jättebra :) Har hållit i flera år, så på ett sätt är den ju eko..

  SvaraRadera
 5. Min favorit är foundationborsten från Clinique :)

  SvaraRadera