måndag 13 september 2010

Most wanted

Jag är inte speciellt sugen på nytt eller mycket smink för tillfället, utan sminkar mig neutralt och enkelt. Något jag däremot sneglar mot ofta är nagellack. How weird is that? Det verkar blivit mitt nya intresse.. Just nu är det dessa fyra som står på min mentala önskelista:

- Supersnabbtorkande överlacket Seche Vite.
- Militär/olivgröna höstlacket Sew Psyched från Essie.
- Black Satin från Chanel; jag har fått för mig att det här är Det Svarta..
- Bruna Ingrid från China Glaze, som har fint och ytterst diskret guldskimmer i sig.

Om jag ska vara ärlig skulle jag helst ha nya Khaki Vert från Chanel istället för det från Essie, men det kanske är dags att lugna ner sig på Chanelfronten!?

12 kommentarer:

 1. Mm, vilket fint och inspirerande hopplock!

  SvaraRadera
 2. Tack! Och visst är dom fina :)

  SvaraRadera
 3. Finns massvis som jag vill ha, både på lackfronten och när det kommer till smink. Känner på mig att jag kommer sluta med en gigantisk samling av allt möjligt om något år :p

  SvaraRadera
 4. Jag har börjat använda Seche Vite och märker nu att det faktiskt torkar jättefort. Kan lacka naglarna precis innan jag lägger mig utan att se några spår av lakanet på dem nästa morgon. :-)

  SvaraRadera
 5. Jo, man kan inget annat än hålla med, hade inte tackat nej till något av det =)

  SvaraRadera
 6. jag lackar inte naglarna överhuvudtaget om jag inte har seche vite! skaffa, du kommer älskar't!

  SvaraRadera
 7. Honi: haha. Men så länge man använder sin samling tycker jag det bara är kul :)

  Irina: det verkar onekligen bra!

  Sminkhörnan: :)

  Annahita: sweet! Jag har ett snabbtorkande från ESSIE som funkar fint, men det håller på att ta slut..

  SvaraRadera
 8. Jag är också besatt av seche vite och skulle inte lacka naglarna om jag inte hade det tillhands!

  SvaraRadera
 9. Sew Psyched är verkligen jättefin! Tycker absolut du ska skaffa den. Ja, Ingrid är ju fin hon med. Chanels lack har jag aldrig provat.

  SvaraRadera
 10. Överlacket lät super! Var kan man hitta det? Är på väg från Finland till Sverige i nowember, finns det på åhlens eller liknande?

  SvaraRadera
 11. Emilia: det verkar vara den generella åsikten :D kul!

  Sminkan: ååh, SP är faktiskt det som ligger närmast till hands att jag köper - snart!

  Ninoz: Jag har inte tittat efter det på Åhléns, men jag har sett det i andra mindre sminkbutiker här i Göteborg :) Exempelvis Grand Parfymeri. Jag slår nog till på eBay däremot, där kostar det hälften så mycket..

  SvaraRadera
 12. Nagellacksbiten blev jag för nåt år sedan och det har varit en galen resa för mig.... (mycket Chanel blir det, ujuj stackars plånbok)
  Seche Vite kan man shoppa på parfymeri L:s webshop till exempel, eller beställ från utländska siter (marginell skillnad om det är från EU, stor skillnad i pris från USA)

  Ett annat bra topplack är Jessica nails "brilliance", det är superbra när man väl fått in knycken. Torkar inte i SV-takt men håller desto längre; 12 dagars glans och inga chippade tippar är nog ett slags rekord för mig. shoppas med fördel hos feelunique eller looksfantastic...vet inte om Jessica har nån återförsäljare i Sverige än (?)

  SvaraRadera