måndag 20 september 2010

Steel Strong

Vad ska jag säga? Det verkar inte bättre som att min fascination för Chanel-lack bara blir större och större.. Det senaste, förutom de snygga kamouflagefärgade lacken i Les Khakis, är minikollektionen SoHo Story – som innehåller dessa två lack. Stålgrått och plommonlila, någon?

11 kommentarer:

 1. Älskar verkligen Chanellacken. Gillar verkligen det plommonlila lacket :)

  När jag var i USA senast ville jag köpa antingen Chanel Khaki Rose eller Chanel Khaki Vert, men de fanns inte ute för försäljning då. Så istället blev det flera billiga lack som jag köpte.

  SvaraRadera
 2. Ja tack! Jag vågar dock inte testa. Är rädd för att bli hooked på så dyra lack =)

  SvaraRadera
 3. Steel är så snyggt dock tycker jag nog att Paradoxal är höstens snyggaste lack!

  SvaraRadera
 4. Carina: visst är det snyggt. vad tråkigt att du inte hittade dom du letade efter :(

  Kerstin: haha, smart!

  Emla: jag håller med! :D

  Des: yeah! snyggt, men kanske inte överdrivet originellt?

  SvaraRadera
 5. Åh vad vackra! När är dessa i butik? :)

  SvaraRadera
 6. Steel och Strong är så snygga. Jag kanske gillar Strong snäppet bättre. Men jag skulle inte bli ledsen om båda två fanns i min samling.

  SvaraRadera
 7. Ninoz: jag vet faktiskt inte när/om dessa kommer. det verkar vara en specialkollektion, så har vi otur kommer dom inte ens över atlanten :(

  Kajsa: ledsen är det sista man skulle bli! :D

  SvaraRadera
 8. Jag står emot Chanel utan större problem (jag vill ha många lack för mina pengar...) men visst ser de fina ut. Om man vill ha något speciellt duger sällan alternativen heller så köp dem. Ska bli spännande att se dem på dig och höra om dem sen. Se det som att du gör oss andra en tjänst och är en god människa om du köper dem! :D

  SvaraRadera
 9. Oh, en god människa vill man ju alltid vara! ;) Jag ska hålla utkikk efter dom i butik, och kanske swatcha dom där, men jag tror inte det blir ett köp (denna gång) även om dom kommer till Sverige.

  SvaraRadera