onsdag 18 november 2009

Benefit + Chanel

Om en liten stund ska jag promenera iväg till El Corte Inglés och Benefit-disken för min inbokade lektion. Om ni undrar över naglarna så är det Chanel med färgen Rouge Noir som jag fick prova på min lokala Sephora (där kanske världens trevligaste personal jobbar). Ett lager till och jag är säker på att det blir så där perfekt nästan-svart.

8 kommentarer:

 1. Det låter jättehärligt! Hoppas att det bli bra o kul!

  SvaraRadera
 2. Hoho, just den färgen är en av mina absoluta favoriter <3

  SvaraRadera
 3. Man ser ju på långfingret att färgen will be perfa med 2 lager! :D Åh kärlek vad fin den är!

  (El, jag vill låna ditt! Till nyår kanske? ;))

  SvaraRadera
 4. Kerstin: det var kul! en kort men bra lektion, som nog egentligen var mer en sminkning än att hon berättade vad hon gjorde. resultatet dyker nog upp på bloggen!

  El: jag har aldrig provat Chanel innan, men jag har alltid suktat i tanken efter just den färgen, och den var ju verkligen så fin som jag hade hoppats på!

  Maria: jaa, det blev lite tjockare där. lacket var inte så "glidigt", utan liksom fastnade väldigt lätt. sooo nice! <3

  SvaraRadera
 5. Hej Karin! Skulle du kunna berätta om priserna på Sephora (så som Benefit blushen)? Ska nämligen ner ditt snart!

  Kram =)

  SvaraRadera
 6. A: oj, nu bor jag ju inte i Madrid längre. är det dit du ska? sephoras egna prylar är prisvärda, andra produkter är nog inte jättemycket billigare än övriga europa. du kan kolla på priser för spanien här (bara på spanska tyvärr). skriv in sephora i sök-rutan, tryck "Buscar" så ser du allt från Sephora som säljs på El Corte Inglés (typ som Åhléns).

  SvaraRadera
 7. Jaha oj, nej jag ska till Gran Canaria! Hade läst att dem hade El Corte Inglés där med, och även Sephora! :) Tack så mycket för sidan, nu vet jag i alla fall ungefär priserna! :D

  SvaraRadera