fredag 13 november 2009

Candied Chestnut

Nu är det en dryg månad sedan jag blev brunett, och det gick sannerligen fort att vänja sig. Den senaste veckan har jag däremot noterat att håret tappat lite av den nyfärgade glansen, så därför köpte jag en färgad inpackning från Revlon. Bubblan Nutri-color Creme finns i en uppsjö av färger, allt från silvrigt till eldsrött.

Min bubbla är # 621, Candied Chestnut, och är (enligt frisören på NK där jag köpte den) åt det kalla hållet och pyttelite mörkare än mina ljusaste partier. Imorgon ska jag testa den, så håll tummarna för att 1) färgen blir snygg, och 2) mitt badrum inte blir brunprickigt.

4 kommentarer:

 1. Som du vet använder jag varianten för platinablont hår, och jag har aldrig upplevt att den kladdar av sig på kakel eller i badkar. Med textilier skulle jag dock vara försiktig.

  SvaraRadera
 2. Detta låter väldigt intressant! Jag är naturligt rödhårig, men gillar att bli av med solblekta partier på vintern. Eftersom jag är mesig har jag aldrig vågat tona eller färga, utan brukar förlita mig på tex isadoras färgförstärkande schampon. Denna lilla boll ser mkt trevligare ut!

  SvaraRadera
 3. Den är skitbra! Just nu har jag en som gör mitt blonda hår lite guldigare.... innan när jag var brunett hade jag en som gav brun glans! Håret blir skitsnyggt och färgen håller mycket bättre!
  MEN, Kerstin: den funkar bara på färgat hår...

  SvaraRadera
 4. Des: den kladdade inte alls :D Däremot fick jag en nyans mörkare handflator, haha!

  Kerstin: färgad inpackning kan nog vara ett alternativ för dig låter det som :) Men det står som sagt att den bara funkar på redan färgat hår.. (inte för att jag förstår hur det skulle fungera, men ja..)

  Maddiz: det är bra att dom finns i så många färger :) Undrar hur det där funkar, att det bara fungerar för redan-färgat hår dock.

  SvaraRadera