fredag 6 november 2009

Sense & Care för naglarna

El föredrar den ekologiska från Depend, och jag använder sedan flera år den blå flaskan från Mavala. Trots att jag är väldigt nöjd med min blå, funderar jag på att prova på nagellacksborttagning från ACOs serie Sense & Care, i den söta rosa förpackningen, när min nuvarande flaska tar slut. Den innehåller dock aceton, men jag föredrar nästan det framför att använda mer av en utan aceton (som jag upplevt det).

Tillsammans med Canola Oil handkräm i samma serie tror jag att naglarna mår så bra de bara kan efter mycket lackande av och på, och att nagellacksveteranen Sminkan älskar handkrämen gör inte saken sämre. Tydligen ska canola oil (rapsolja) påskynda torktiden för nylackat nagellack, det låter ju toppen!

2 kommentarer:

  1. i must say att sephoras nagellacksborttagare är den bästa jag någonsin provat! den innehåller inget aceton utan i stället macadamia oil. och det går lika snabbt/bra (om inte bättre) som med en acetonare!

    SvaraRadera
  2. assåååå! :D jag är ju som sagt sjukt nöjd med min blå, så jag vet inte riktigt varför jag skulle byta egentligen. HAHA!

    SvaraRadera