måndag 2 november 2009

Gammalt & nytt

Visst är det kul att testa nya saker, men med vissa har jag redan hittat rätt – och varför då byta ett vinnande koncept? Igår morse gapade både bronzern och rouget från FACE tomma så jag smet in på mini-gallerian Arkaden i Göteborg och fyllde på med nytt. Rouget heter Shanghai och bronzern Marseille. På det gamla krämrouget har locket gått sönder för längesedan, och den nya dosan känns både snyggare och mer praktisk (dessutom har den spegel i locket). Jag känner mig nöjd med dessa köp eftersom jag vet att jag kommer att använda dem mycket, och ännu nöjdare med att jag väntade tills de gamla i princip var helt slut innan jag köpte nytt. Skönt för plånboken, samvetet och miljön!

5 kommentarer:

 1. snyggt el! jag tycker också om att använda slut saker och att ha en sak av varje sort i taget.

  SvaraRadera
 2. Vilka läckerbitar! Jag försöker också göra slut innan jag köper nytt, men det går inget vidare... tror jag har tio rouge som jag gillar just nu. Men nu är det köpstopp på ett tag!

  SvaraRadera
 3. Damn, jag tror inte att jag hade haft tålamodet att använda upp till very last end! Hade antagligen fått spel på de där två små bronzerbitarna :'D

  Awesome!

  SvaraRadera
 4. Fina grejer! Jag jobbar också på att använda upp innan jag köper nytt. Det går lite sådär...

  SvaraRadera
 5. Karin: tackar, jaa, jag har hat en drös mascaror liggandes ett tag, men nu får det var nog, jag ska bara köpa sånt som jag behöver och använda klart det innan jag köper nytt.

  Ninni: Nää, ibland är det svårt. Jag har också ett par andra rouge, som jag gillar och använder, men det råder köpstop hos mig med tills de är helt slut. :)

  Maria: Haha, nä det har varit lite jobbigt ibland, men med tålamod kommer man långt. Och så länge produkten fortfarande funkar och är fräsch när man applicerat den så kan jag stå ut med att lirka lite i asken. :)

  Kerstin: Bra att man försöker i alla fall! Och tack :)

  SvaraRadera