måndag 9 november 2009

Retstickor hos Sephora

Som om det inte vore nog att NARS inte går att köpa över disk i Sverige, utan måste klickas hem från bland annat brittiska nätbutiker, har det släppts en limited edition-trio med deras kultprodukt The Multiple – och den säljs enbart på Sephora. Visst hade det varit ett underbart paket att få i julklapp, eller varför inte att köpa tillsammans med sina två bästa kompisar och få varsitt litet ministift? Men nej, Sephora exclusive var det ju..

The Multiple är en stiftprodukt främst tänkt att användas som rouge och highlighter, men som även går att ha på ögonlock och helt enkelt där man vill skimra fint. Trion innehåller Orgasm (persikofärgad), South Beach (bronsig) och Copacabana (pärlemorfärgad).

8 kommentarer:

 1. hej!
  jag är en tjej som sällan använder smink, men jag undrar vad jag åtminstone borde ha i min sminkhylla, alltså basic produkter. Vad tycker du ?
  kram

  SvaraRadera
 2. Oh, jag skulle nog föreslå:

  - mascara, brun är ofta mer naturlig och passar fint även om man är mörkhårig. Max factor har bra budgetalternativ :)

  -ögonbrynsfärg, det kanske låter lite överkurs, men Lumene har en bryngel à la mascara som är jättefin att bara borsta igenom brynen lätt med. det blir inte mörkt utan bara lite mer definition!

  - concealer, en neutral concealer som du kan använda till både under ögonen eller på småprickar.

  - rouge, ett mellanljust rosa rouge piggar upp och passar de flesta, IsaDora har många färger att välja mellan!

  -läppfärg, ett läppglans kanske är lättast att börja med, men det finns många fina, diskreta läppstift också. det jag tycker är roligast med läppglans, även om det nästan är "ingen färg" är att läpparna får lite mer liv än torra och ofärgade :)

  Hoppas att det hjälpte lite! Fråga gärna igen om det är något speciellt du undrar om.

  SvaraRadera
 3. Anonym: vi har också skrivit ett inlägg om basic-produkter, kan vara kul att läsa.

  SvaraRadera
 4. Jag tycker märkena omedelbart ska sluta retas såhär. De borde se till att vi som bor i länder där märkena inte går att få tag på, får registrera oss och på så vis ändå kan handla. Det borde de ju vinna på i längden.

  SvaraRadera
 5. och inte på sephora spanien heller! retstickor är vad dom är!

  SvaraRadera
 6. SminkJante: jaa, det var ju en bra idé! :D

  Karin: jag vet! Himla rövare! *veva* :(

  SvaraRadera
 7. vet du vaaad?! i dag på NARS-disken på El Corte Inglés hade dom dessa! så inte alls Sephora-exklusivt. kostar 42€. hoho!

  SvaraRadera
 8. ASSÅÅÅÅ, hoho vad roligt! Corte alltså <3

  SvaraRadera