torsdag 5 november 2009

Midnattsblått och helt.. underbart

Suuuck! Just nu sitter jag framför datorn och lider av nagellackskval – Essie Midnight Cami har helt stulit mitt hjärta. Mörkt, nästansvart, blått med lite skimmer i. Liknande Chanel Blue Satin.

För nästan exakt ett år sedan, med bara en veckas differens, satt jag och hade liknande kval över Essie Over the Top. Jag köpte aldrig Over the Top utan nöjde mig med ett fint substitut från Sephora, så frågan är om jag ska lösa mitt problem på samma sätt i år (vad tror ni exempelvis om ett lager Calypso Blue under ett lager Blue Jean?) eller om jag ska falla till föga och låta eBay-djävulen ta över.. Helst skulle jag vilja ha en miniflaska av härligheten, men hittar tyvärr ingen som säljs separat.

Nail pic from Scrangie.

5 kommentarer:

 1. Oh, go on...du vet ju att du vill. ;-)

  SvaraRadera
 2. Det är så sjukt fint! Jag överväger starkt att beställa lite (tex detta o vinterns minilack) från Trans Design. Det kanske är enklare än E-bay?

  SvaraRadera
 3. El: I KNOW! *monica* Hehe. Skulle vara kul att se dig rocka blått eller mörktsvart/lila nån gång :D

  Des: Aarghhn.. jag vet ju det!

  Kerstin: Grejen är att jag beställde lite annat från TransDesign i förrgår.. vet INTE varför inte Cami fick åka med då, jag skyller på temporary insanity :O Ska jag komplettera-shoppa blir det nog eBay ändå..

  SvaraRadera
 4. Mörklila, gärna, men du känner mig...svart och blått på naglarna har jag lämnat bakom mig (jodå, har faktiskt testat redan i tonåren när jag var fast i punkträsket) :'D

  SvaraRadera