torsdag 12 november 2009

Ett två tre

Jag har kommit på att jag har tre "standard-looker" som jag brukar köra som ögonsminkning när jag inte har ork eller lust för att hitta på något nytt. En supersnabb ljus sminkning med rosa och bruna skuggor, en mellanmörk med jordiga och bronsiga färger, och en mörk skuggning med mörkblått som twist. Sminkningar jag gillar och som går fort att göra helt enkelt.

Har ni några "go to-sminkningar" ni kör på?

7 kommentarer:

 1. Oh, jag har en dead easy! MAC paint pot bare study från lock till bryn och sedan en skugga i globlinjen öch yttre halvan av locket. Själva skuggan varierar, det är allt från svart till grått, brunt eller grönt. Oftast kör jag MUS tribrow (mellanbruna) för det är samma som jag har till ögonbrynen. Då får jag verkligen en snabb, enkel och snygg look :)

  SvaraRadera
 2. Wow, en riktig express-sminkning! :D Jag brukar köra liknande ibland när det är time crunch, men tar ändå på en ljus wash över Bare Study för att få mer effekt och jämna ut :)

  SvaraRadera
 3. Jag har en som jag kör rätt ofta. Concealer, highlighter, eyelinervinge, maskara och lite rouge. Och om andan faller på, läppstift. Klar på 3 röda och är löjligt enkelt att fixa. :)

  SvaraRadera
 4. Jag har många! De flesta är ganska lika de varianter du visar =) Den senaste veckan har det mest varit Smudge pot Kitten + 24/7-penna. Väldigt snabbt!

  SvaraRadera
 5. Sotning i grönt, inga speciella skuggor eftersom jag har så många gröna. Grönt är sällan jag misslyckas med och jag älskar grönt!

  SvaraRadera
 6. Jenny: wow, det låter jättesnyggt, och kredd till dig som klarar det på kort tid! Eyeliner tar lite längre tid för mig..

  Kerstin: 24/7-pennorna är verkligen effektiva tidssparare :D

  SminkJante: man lär sig onekligen snabbvarianter på sina favoritfärger :)

  SvaraRadera
 7. Jag kör på ett guldigt skimrigt pigment på ögonlocket, ofta MAC Gold Mode eller Melon. Det ger lite färg, svårt att misslyckas, men skimmer så det räcker hela dagen. Försöker vara försiktig med mascaran så den blir snygg men inte hamnar på ögonlocket, för har man bråttom hinner jag lägga någon eyeliner som döljer mascaraprickarna...

  SvaraRadera