tisdag 24 november 2009

Slimmad packning

I helgen var jag och hälsade på en kompis i Västerås, och eftersom roadtrippen upp skulle börja direkt efter jobbet i fredags gällde det att packa lätt för att slippa dra tunga väskor på morgonen. Här är lite av vad som fick följa med i min lilla necessär från Sephora; concealer och foundation från MAC (båda lätta att använda med fingrarna som redskap), och paletten Best of Becca. Paletten har två jättefina krämrouge, ett mörkare som jag lägger under kindbenet för att få djup, och ett ljusare som jag lägger på kindäpplet. Tillsammans med en krämhighlighter och två ögonskuggor är det en perfekt palett att ta med sig på en weekend!

4 kommentarer:

 1. Att jag inte kommit mej för att köpa Beccapaletten ännu! Den ser ju helt fantastisk ut! Och jag bara älskar Beccas smink!

  SvaraRadera
 2. Paletten verkar heeelt fantastisk!

  SvaraRadera
 3. Jag vill också ha Becca! Är så sugen på en concealer därfifrån att jag smäller av...

  SvaraRadera
 4. Nyans: den är jättebra! Den enda jag inte riktigt har fått kläm på är highlighterglosset, Bird of Paradise, som jag faktiskt även har i fullstorlek. Annars <3 jag den!

  Kerstin: haha, jag visste att du skulle tycka det! :D

  Des: Becca i mitt hjärta! Krämrougen är fan-fucking-tastic. Du kanske kan hitta någon kod för att få concealern lite billigare? 500 är ju inte riktigt så kul.. ;)

  SvaraRadera