söndag 1 november 2009

Organic Surge

Nyligen har jag sett brittiska hudvårdsmärket Organic Surge på både Lindex och Åhléns, och lockats av såväl utseendet på produkterna samt att det verkar vara ett trevligt märke innehållsmässigt. Främst är det Fresh Ocean-serien jag sett, men efter lite surfande på deras sida är jag mer än lovligt nyfiken på Citrus Mint och Tropical Bergamot.

Märket skippar helt parabener, mineraloljor och syntetiska dofter, och satsar istället på essentiella oljor och ingredienser som är snällare både för hud och miljö. I England är det ett riktigt budgetmärke med prislappar på runt 3-4 pund, som i Sverige översatts till strax under hundralappen. Helt klart ett märke jag ska ha i åtanke nästa gång jag behöver köpa ny duschkräm, eller vad säger ni?

4 kommentarer:

 1. Handtvålen med Bergamot står på vårt handfat, jag tycker den doftar gott, men den tar sån himla tid att skölja bort trots att jag bara tar pyttelite...det är lite jobbigt faktiskt.

  SvaraRadera
 2. Intressant Ninni! Hoppas att de andra produkterna i serierna är bättre.. :/

  SvaraRadera
 3. Har testat schampoot och balsamet i serien och är inte imponerad. Balsamet är väl helt ok, men schampoot gör mitt hår till svinto! Doftar gott dock, inte för starkt och det kliar något mindre i min hårbotten. Köper det inte igen. Tvål och hudcreme kanske är bättre, provar nog om det är rea.

  SvaraRadera
 4. Hua, det låter ju hemskt! Tur då att det var kroppsprodukterna som lockade mig mest från början :)

  SvaraRadera