onsdag 14 juli 2010

Satin hands

Jag är egentligen inget fan av Mary Kay. Det har inte med deras produkter att göra utan det är helt enkelt så att jag inte diggar den typen av försäljning. Det hade varit bättre om man kunde välja själv om man vill köpa från konsult eller direkt i butik eller på nätet. Ändå får de i min bok får de en stor eloge för att de var tidiga med att avstå från djurtester, och dessutom finns det ett par riktiga guldkorn i deras breda sortiment.

Mitt första möte med 3-stegs handkitet Satin Hands var under en tågresa för säkert 10 år sedan, då en kompis hade med sig tuberna och vi fördrev tiden med manikyrer. Trots att händerna blev otroligt mjuka och fina glömde jag av hela grejen och fortsatte köra med min hemmagjorda variant (som faktiskt funkar precis lika bra). Men här om veckan kom min mamma på besök, och hade med sig ett nytt Satin Hands kit som hon fått i present. Och det blev succé även den här gången, nu är våra händer välvårdade och fina som snus.

Hur funkar det då? Jo, man börjar med att massera in en fet, nästan lite vaselinig, creme på händerna. Efter en stund adderar man en skrubb som också ska masseras in, sen sköljer man bort alltihop och avslutar med att smörja in den göttiga “vanliga” handkrämen. Klart!

2 kommentarer:

  1. Jag blev nära på medtvingad på ett MK-party en gång, men duckade och smet undan.. Phew! Håller med om att det är en nästan obehaglig form av shopping :S Synd på produkterna, om dom är bra.

    SvaraRadera
  2. Maria: You're the (lucky) one who got away :'D
    Jag har också lyckats smita undan, som tur väl är för den typen av shopping är verkligen inte min grej. Men som du säger, det är synd, för det finns bra grejer. Men eftersom det finns likvärdiga hos andra märken - så föredrar jag dem.

    SvaraRadera