måndag 24 november 2008

Hjälp!

Mina läppar totalstrejkar för tillfället. Hur jag än smörjer in dom med olika typer av läppbalsam (jag varvar Försvarets med Carmex och Chapstick), och försiktigt försöker peela dom är det fnasigare än någonsin. Jag har aldrig haft problem med mycket fnas förut, men nu är det överjävligt rent ut sagt. Såär det någon som sitter på en superkur eller något heligt läppmojs?

Elizabeth Arden 8 hour cream
är uppskriven på önskelistan, men utöver det står det still i huvudet på mig. Buhu!

19 kommentarer:

 1. åh, jag hatar när det där händer... >______<

  jag har också ofta problem med nariga läppar och har faktiskt testat det mesta, inklusive eight hour cream. jag hade allt mitt hopp fäst på den lilla tuben med det illaluktande gucket, men det hjälpte faktiskt inte nämnvärt... så nu missbrukar jag försvarets hudsalva igen. jag geggar på det typ var 10:e minut. haha.

  SvaraRadera
 2. Det suger verkligen! :'(
  8-hour har funkat förut för mig, och står på önskelistan för att det var längesen jag hade den nu. Gillar lukten faktiskt!

  SvaraRadera
 3. 8h creme och peel med tandborste är mitt knep. Men faktiskt så är det nog det jä*liga vädret som gör läpparna så sjukt nariga. Mina är också helt omöjliga....

  SvaraRadera
 4. Forever living aloe vera lip balm med jojoba, kort sagt Aloe Lips, är det bästa som hänt mig och mina läppar! Jag kan absolut inte leva utan det under vintern, eller de andra årstiderna heller ;)

  SvaraRadera
 5. Alltid Everon från Weleda. Luktar mums o gör gott.

  SvaraRadera
 6. vill tipsa om balm balm www.balmbalm.com/ gillar själv rose geranium men det finns också fragrance free mycket bätrea än 8 hour eftersom den inte innehåller petroleum....
  Li

  SvaraRadera
 7. Jag får rekommendera Rosebud Salve. Typ 80 spänn på Åhlens. Eller Hydracolors stift som också finns på Åhlens.. Den finns i olika nyanser men jag kör alltid den som har lite skimmer bara och heter Peach. Båda är superbra! Skulle aldrig använda nåt annat. Rosebud funkar till allt dessutom.. lite som 8-hour fast bättre lukt och billigare!

  SvaraRadera
 8. Vad många roliga förslag ni har kommit med! :D Jättekul, och jag ska försöka kolla upp allihopa.

  SvaraRadera
 9. Prova att smörja in läpparna med honung, det brukar vara jättebra om du kan hålla dig från att slicka bort det;)

  SvaraRadera
 10. För mig brukar försvarets hudsalva har precis motsatt effekt när läpparna redan är i dåligt skick, de förvärrar saken extremt. Carmex eller Idomin brukar hjälpa mig.

  SvaraRadera
 11. Ja, av de tre jag använder märker jag att Carmex är bäst.. Lypsyl tycker jag är helt åt skogen dåligt, men det där med honung kanske jag ska prova. Även om jag inte gillar smaken så mycket ;)

  Tack igen!

  SvaraRadera
 12. Nuxe Rêve de Miel är det ända läppbalsamet som fungerar för mig. Det räcker att man smörjer in sig några få gånger per dag och är inte beroendeframkallande. Detta läppbalsam är superbra och hela min familj använder det. Jag har nog testat det mesta, både dyra och billiga produkter, men Nuxes läppbalsam slår alla andra produkter jag testat.

  SvaraRadera
 13. Prova apotekets Nueva ca 18:-.
  Jag är beroende av läppgunk året om då mina läppar alltid är katastrof. Denna är den enda som hjälper.

  SvaraRadera
 14. här var det kommentarer! :D jag tycker inte eight hour är så bra faktiskt, det luktar iofs gott tycker jag men det är mest klibbigt. kiehlaren är också sådär. kanske borde prova nuxe? låter som ett säkert kort. i would!

  SvaraRadera
 15. Ka: jajjemän, kommentarrekord almost!? :D Nuxe har jag ju haaaaft vettu! And I liked it! Tror det kanske blir en ny sån, det enda dumma är ju att det är burk + glas.. :/

  SvaraRadera
 16. Har du provat Nivea "Hydro Care" som var Labello förut? Blå hylsa nu, det enda som fungerar för mig :) Borstar till läpparna lite på kvällen innan jag går och lägger mig, smörjer in och vaknar med mjuka härliga läppar :)

  SvaraRadera
 17. kör med bara carmex och smörj på i tjockt lager när du ska sova eller gå ut. och lite ibland annars oxå. botade mina blodigt nariga läppar på tre dagar. trots nuvarande göteborgsväder.
  spara dina pengar och strunta i 8 hour creme. den är överskattad!

  SvaraRadera
 18. kör med bara carmex och smörj på i tjockt lager när du ska sova eller gå ut. och lite ibland annars oxå. botade mina blodigt nariga läppar på tre dagar. trots nuvarande göteborgsväder.
  spara dina pengar och strunta i 8 hour creme. den är överskattad!

  SvaraRadera