tisdag 18 november 2008

Mavala Precious Colors

Vid det här laget tror jag inte någon har missat att ett av El Mikas favoritmärken när det kommer till nagellack är Mavala. Små flaskor som man har en chans att ta slut på, fina färger, och låga priser what's not to love? Tyvärr tycker jag att Mavala får oförtjänt med skäll för dålig kvalité och fantasi. För mig sitter Mavala lika bra som bland annat Essie och China Glaze, och tokiga färger som grönt och holografiskt är ändå inget jag saknar.

Mavalas senaste höstsläpp innehåller ganska ordinära färger, men dom ser allt bra fina ut trots det. Från vänster till höger är det Amber, Agate, Onyx, Jasper, Red Crystal och Ruby. Utifrån bilden tycker jag att rosa Ruby längst till höger ser fin ut, och även svartbruna Onyx.

Hos Nailed kan du se dom målade på ett nagellackshjul.

6 kommentarer:

 1. när du visade hur det såg ut i ditt badrumsskåp så hade du dina magellack på en "ställ"/hylla, jag undrar om det också är muji som de där plexilådorna. vill också ha nåt sånt till mina nagellack så de synd, nu står de bara i rader.

  SvaraRadera
 2. Ah, dom där lådorna ja. Dom har jag också köpt på Åhléns City - fast inte inne på MUJI om jag kommer ihåg rätt. Dom fanns på badrumsavdelningen, där tvålkoppar och sånt finns. Dom är kvadratiska med ett löst lock på, kostade typ 75:- när jag köpte dom. Hoppas att du hittar! :)

  SvaraRadera
 3. på tal om nagellack: är jag den enda som tycker att OPI är den SÄMSTA SKITEN EVER?

  jag köpte två stycken på tradera, tillsammans med ett china glaze. var helt förälskad i färgerna, strawberry margarita och osaka-to-me. de är perfekta nyanser som jag har letat efter jättelänge. jag provade china glaze först, jag var väldigt nöjd med allt; flaskan, färgen, hållbarheten. men sen när jag testade OPI-lacken blev jag otroligt besviken. de blev strimmiga och ojämna, man behövde tre lager för att det skulle bli någorlunda täckande och det är inte acceptabelt för ett så dyrt lack. det tog en evighet att torka, vilket resulterade i skador på lacket, för att jag hela tiden trodde att det hade torkat och började syssla med annat, endast för att upptäcka att jag förstört ytan. en ytterligare besvikelse var hållbarheten. det höll i två dygn. TVÅ DYGN.

  aldrig att jag köper OPI igen alltså!

  SvaraRadera
 4. ps. jag tycker också att mavala är jättebra!

  SvaraRadera
 5. IYITI: va, vad är det du säger! :O högst intressant! jag har aldrig provat OPI faktiskt, jag stör mig för mycket på deras fula och stora flaskor..

  såg dock de lacken på din sida och tänkte fina färger!, men det var väl tur då att jag höll mig från ett spontanköp.

  SvaraRadera