tisdag 18 november 2008

Urban Decay-rea

Jag går fortfarande in då och då och suktar efter Sustainable Shadow box på ASOS, bara för att se om den finns kvar (fånigt, I know). I går kväll när jag gjorde det snubblade jag över en liten Urban Decay-rea på bland annat följande tre godsaker, som jag vet är väldigt populära hos många sminkfantaster.

Setet med minipennorna Velvet rope 24/7, paketet Urban essentials med primer och två skuggor, och setet Ammo shadow box & primer potion alla är nedsatta en liten summa, kanske just den där slanten som gör att man passar på och beställer?

4 kommentarer:

 1. hm.. jag har läst överallt om urban decay, och har blivit lite frestad, men jag måste erkänna - som den förpackningsfetischist jag är - att jag inte finner det särskilt attraktivt då det ser lite plastigt och billigt ut.

  här är det omvänt liksom! jag kan luras till att köpa skräp, bara det är snyggt förpackat, fast nu kanske jag avskräcks ifrån en kvalitetsprodukt av motsatt anledning. rätt dumt alltså.

  SvaraRadera
 2. IYITI: jag håller med! jag har varit totalt anti UD just på grund av deras tacky förpackningar, men sen gav jag efter för deras primer - och nu verkar alla hämningar släppt hos mig ;)

  SvaraRadera
 3. Är det saftig shipping om man beställer där?

  SvaraRadera
 4. Nej då, om du bara beställer små sminksaker brukar det ligga på 60 kronor :) Prova att checka ut dina varor så ser du vad det kostar!

  SvaraRadera