måndag 17 november 2008

NK Hår & skönhet

På NK Hår & Skönhet i Göteborg kan man hitta många roliga märken utöver de vanliga. För cirka ett år sedan renoverades även hela avdelningen till att bli fräschare och ha två våningar. På gatuvåningen huserar de allra största märkena, bland annat Clinique, Kanebo och Decléor. På övervåningen bor de lite mindre diskarna med exempelvis OPI, Ole Henriksen och Freeze 24/7.

Sedan COW Parfymeri flyttade in i och med renoveringen kan man även hitta min personliga favorit Laura Mercier tillsammans med bland annat brittiska Cowshed och amerikanska Vincent Longo. COW-hörnan är enligt mig det roligaste hörnet hos NK Hår & Skönhet, och jag kan dröja mig kvar där ett långt tag. På söndagsrundan igår förälskade jag mig i en produkt från ett av de sistnämnda märkena, vad det var ska jag avslöja lite senare.

NK Göteborg ligger på centrala Östra Hamngatan, och är man smart som El är har man NK-kort för att samla poäng och få olika rabatterbjudanden.

7 kommentarer:

 1. Ja, COW är en liten pärla. Jag besökte den fristående butiken i Stockholm i torsdags, och personalen var så himla trevlig. Jag blev nästan sugen på att fråga om jag fick jobba extra där!

  SvaraRadera
 2. Mmm, jobba extra i en fin sminkaffär! Det är nästan lön i sig ;)

  SvaraRadera
 3. Jag skulle önska att cow kunde ta in L'Artisans parfymer här till göteborg också.

  SvaraRadera
 4. CrazyNails: du kanske kan gå dit och föreslå det? :)

  SvaraRadera
 5. Eller hur, jag kan ta ut lönen i produkter!

  SvaraRadera
 6. Des: åh det hade ju varit guld! Jag hade gärna tagit det där borst-setet från LM som syns på nedersta bilden ;)

  SvaraRadera
 7. Cow är så nice!! Jag vill ha allt där, fast främst Laura Mercier och Vincent Longos produkter. :-)

  SvaraRadera