tisdag 4 november 2008

Reader’s request: tankar om parfym

Via en kommentar efterfrågade läsaren Lejnox ett parfyminlägg – vilka parfymer vi har använt och använder nu. Maria har redan skrivit om bland annat favoriten Amazing Grace från Philosophy och vi har också listat våra favoritmärken där parfym är en kategori.

Jag använder sällan parfym, jag tycker det luktar för mycket helt enkelt. Därför är min favorit Body Mist Verbena & Sage från Crabtree & Evelyn. En body mist har mycket lättare doft än en eau de toilette, vilket i sin tur är lättare än en parfym. Produkten innehåller naturliga oljor och mineraler som ska styrka huden, och den känns skön på. Doften är underbart citrusaktig, men den försvinner rätt fort. På softskin.se kostar den 135 kronor för 100 ml.

Annars så har jag använt
Acqua Di Gio (för män!) från Giorgio Armani, och klassikern One från Calvin Klein. Den senaste parfymen jag hade innan body misten var Euphoria, också från Calvin Klein. Om jag ska skaffa en ny parfym vill jag ha en lätt, fräsch doft som kanske doftar lite tvål, ungefär som jag tänker mig att Amazing Grace gör.

6 kommentarer:

 1. Den är så god! Den var med i senaste DV som budgettips :) Mitt C&E-butter är snart slut appropå't!

  SvaraRadera
 2. jag tror inte den är så dyr faktiskt (fick den i julklapp), men under 200 kr.

  SvaraRadera
 3. tack tack för jag fick min vilja igenom :)

  SvaraRadera
 4. bara roligt att få skrivförslag ju!

  SvaraRadera
 5. jag är också väldigt het på extremt lätta dofter. men jag vill inte att de försvinner så fort.

  SvaraRadera
 6. iyii: i know, det är det enda dumma!

  SvaraRadera