måndag 3 november 2008

MAC-pigment

I det här lilla stället från Åhléns har jag mina favoritpigment från MAC. Stället står i sin tur i en av Anordna-hyllorna i badrumshyllan. Nu börjar det bli lite väl trångt på hyllplanen dock, så jag får se om jag måste rensa ut lite eller om det går att stuva om.

Är det något eller några speciella pigment ni skulle vilja se en sminkning med?

Uppifrån från vänster till höger: Vanilla (i en så kallad Vial-behållare), Naked, Tan, Pink pearl, Lovely lily, Electric coral, Melon, Golden olive, Night light, Blue, Teal.
Alla pigment förutom Vanilla är sample size från TBN.

9 kommentarer:

 1. Är det sample jars? :O

  SvaraRadera
 2. Ja just det, det glömde jag skriva.. :)

  SvaraRadera
 3. jag skulle gärna vilja veta mer om vilka parfymer ni använder/har använt genom åren. vore kul med ett sånt inlägg, tack!

  SvaraRadera
 4. Parfymer! Vad kul, det gick jag och funderade på häromdagen :) Your wish is our command.

  Här är dessutom ett gammalt inlägg som jag skrivit.

  SvaraRadera
 5. Melon och teal skulle kunna bli snyggt tror jag :)

  SvaraRadera
 6. Melon och teal säger du? Ja, dom ligger ju passande nog redan ihop ;) Jag ska se vad jag kan få till!

  SvaraRadera
 7. Hm... var får man tag på MAC samples? :o

  SvaraRadera
 8. RM: jag har köpt mina från TheBodyNeeds, länk finns i inlägget. Det har gått jättebra, och frakten för 5 små burkar ligger på runt 7 dollar tror jag. Däremot vet jag folk som varnat att TBN säljer fake-pigment, när det kommer till mer ovanliga färger. Jag har dock bara köpt vanliga färger som fortfarande finns i butik, så jag är inte speciellt oroad.

  SvaraRadera
 9. TBN säljer fejk även sådana som inte är ovanliga. Jag har fått fejk vanliga från dem (även om det var ett pro-pigment så är det ju inte ovanligt) så jag skulle absolut aldrig köpa från dem igen.
  Jag köper från cheryls shiny eyes istället... eller ja, gjorde det till dess jag började köpa fullsizes och sälja samples själv! :P

  SvaraRadera