tisdag 2 februari 2010

Sheer locks

I lördags hade jag helt glömt att jag skulle på kalas, en timma innan blev jag tack och lov påmind, och hann därför både svira om och fixa håret. Busenkelt och snabbt – precis som jag vill ha det. Håret formade jag till slarviga skruvlockar med hjälp av en locktång, sprayade med vax från Lee Stafford som fick torka ett par minuter innan jag borstade igenom håret som vanligt. Blev faktiskt ganska nöjd. Vad är viktigast för er, om ni måste välja, för festligt tillfälle: hår, make eller outfit?

6 kommentarer:

 1. Det är ju bäst om allting kan vara fint. Men måste jag välja så säger jag nog håret.

  SvaraRadera
 2. SminkJante: Jag håller med, men om jag absoluuut också måste välja så blir det nog håret. Jag har inga problem med att vara helt osminkad, men oavsett hur välklädd eller uppsminkad jag är så känns det inte helt bra om håret t.ex. är sunkigt och otvättat... Tur att man inte behöver välja så ofta :)

  SvaraRadera
 3. Håret om jag måste välja. Jag har så tunt och platt hår, så utan nånting i så hänger det bara där och ser tråkigt ut, hihi =)

  SvaraRadera
 4. Josephine: Jag har frågat några vänner också, och alla verkar hålla med om att håret är viktigast - inte så att det måste vara superduper stylat - men just att man vill att de ska se fräscht ut och ha lite volym. Har du nån dunderprodukt som alltid funkar? *behöver tips *

  SvaraRadera
 5. Make-up tror jag. Ska jag iväg på fest vill jag inte gå osminkad. Sen kommer antaligen kläderna, även fast det inte behöver vara något speciellt. Håret skippar jag alltid haha...

  SvaraRadera
 6. Anna: Sweet att få in lite andra prios också, kul att inte alla har samma ordning :)

  SvaraRadera