måndag 15 december 2008

Hur funkar du?

Jag är lite besatt vid tanken på perfekt hy för tillfället, kanske för att min är allt annat än perfekt. Aspirinmasken och min nya kräm verkar dock hjälpa! Jag får ibland finnar efter en utekväll, men jag vet inte om det beror på alkoholen, sömnbristen eller rökluften. Så svara på frågan till höger: Vad får du finnar av, tror du? (Du kan kryssa i flera svarsalternativ.)

8 kommentarer:

 1. Kul att se hur olika vi är, vi människor, även i såna här frågor. Jag brukar få otroligt fin hy ibland efter vissa fest/utekvällar, speciellt de när jag druckit lite mer och varit vaken lite längre än jag brukar. (Då dricker jag i och för sig inte alls mycket i vanliga fall.)Färre finnar än vanligt, fin lyster och jämnare hudton brukar jag märka av. Dock inget hållbart eller sunt knep för att få bra hy och i längden är det antagligen mer skadligt än bra. Antar att det egentligen beror på att jag gillar att vara uppe sent och vara ute och göra saker och även att jag verkligen mår bra av att sova ut efter såna kvällar, det påverkar nog huden rätt mycket.

  SvaraRadera
 2. Jag får främst finnar av två skäl. Jag vet alltid om det innan det händer, men lyckas ändå bli ledsen och förvånad. Blä.
  1. Innan mens. Då kommer någon enstaka djup, röd, onda som sätter sig mitt på kinden eller vid käklinjen.
  2. Om jag sovit med smink. Ofelbart dyker ett par små kompisar upp som laddat under natten.

  SvaraRadera
 3. anonym: jag är avis på dig! jag tror att jag får finnar efter en utekväll mycket på grund av det som marie skriver, att man kanske slarvat med rengöringen den kvällen. men annars så märker jag också att hyn är finare när man är glad och gör saker man gillar!

  marie: jaa, för mig också! både nr 1) och 2).

  SvaraRadera
 4. Jag har aldrig fått finnar, men sedan jag började med dermalogicas produkter så fick jag massor....Gav det en ärlig chans, tänkte att det bara var i början, men det fortsatte...Så jag gick tillbaka till min kräm för torr oren hy från biodroga och då försvann alla plitor över natten bara!!! :-)

  Annars så säger jag stress, det kan framkalla finnar...

  SvaraRadera
 5. aja: den där krämen för torr och oren hy, berätta mer! :D

  SvaraRadera
 6. Hehe, okej :-)

  Den är från biodrogas serie "puran", inte särskilt dyr, runt 200 kr och den finns att köpa hos nailsbodybeauty.

  Fastnade för den efter att jag fått ett prov, och eftersom jag har torr hy, så tyckte jag det lät bra...

  Dom på nailsbodybeauty brukar vara generösa, dom skickar dig säkert ett prov om du ber dom, det brukar dom göra till mig :-)

  SvaraRadera
 7. Your welcome! :-) Kul att kunna tipsa ju...:-)

  SvaraRadera