onsdag 31 december 2008

Gott Nytt År önskar El Mika

Tiden går snabbt! El Mika har bloggat i nästan ett år! Under 2008 har vi hunnit prova både det ena och det andra. Här är en del av våra favoriter från året som har gått.

Årets höjdare i sminkväg enligt Mi, var underlaget Selective tint från MAC. Som en äkta Essie-fantast har hon utnämt Forever Young till den finaste nagellacks-kulören. Ka är så förtjust i sin nya duschkräm och utnämner det till årets bästa produkt. Överlag är Ka väldigt nöjd med allt från Kiehl’s och är väldigt glad att bo i en stad som har en egen Kiehl’s-affär! El har rest mycket under året och har hunnit besöka bland annat Asien, USA och Afrika. Hon hissar härliga morgonpromenader om våren i Londons fina parker och dissar vissa flygbolags förmåga att tappa bort bagage. Årets bottennapp enligt Ka, var mascaran från Clinique som inte alls höll vad den lovade.

Annars har vi visat er 48 stycken Dagens öga och 30 stycken Dagens naglar. Vi har recenserat 54 produkter och gett er 36 tips. Populäraste inläggen var när Mi bad om hjälp och när en ny frisyr visades. Vad har varit din favorit? Och vad ska vi skriva om under 2009? Gott Nytt År!

3 kommentarer: