torsdag 11 december 2008

Fönstershopping: BECCA

Ända sedan jag köpte Lip and Cheek Creme i färgen Rosebud har jag haft ett gott öga till australienska BECCA. Rosebud har för längesedan tagit slut, så i dag bestämde jag mig för att fönstershoppa lite hos HQHair där det finns en hel drös av BECCA-produkter. I stället för ett Lip and Cheeck Creme är jag sugen på ett Cream Blush i färgen Hyacinth – juligt och fint. Eller varför inte ett Beach Tint som är rouge på tub.

Utöver rouge finns det naturligtvis andra saker från BECCA som lockar. Jag skulle lätt kunna plocka grejer till en hel sminkning. Först skulle jag grunda med Shimmering Skin Perfector, en vattenbaserad skimrande ansiktskräm med SPF. Till läpparna väljer jag Glossy Lip Tint i den läskande färgen Frappe. Avslutningsvis gillar jag den mossgröna krämskuggan Creme Eye Colour i Patina, och skulle toppa det hela med en Line & Illuminate Pencil.

5 kommentarer:

 1. Verkar skönt det där märket... Dyrt?

  Och Karin, tack för komplimanger. Jag kan inte tänka mig var de fina orden kommer ifrån, men om du tycker min blogg verkar bra ska jag göra ett ryck och skriva mer och ordna till det hela.
  Är helt förbluffad.. :)

  SvaraRadera
 2. marie, jaa, skriv mer! jag skrattade när jag läste, och det är ju ett riktigt högt betyg, eller hur? har aldrig läst en rolig skönhetsblogg innan! :)

  SvaraRadera
 3. Karin: I'm on it! :)
  Men ... du måste ha missat Badbomben isf!

  SvaraRadera
 4. Marie: ja, det är ganska dyrt tyvärr :/ på Mrs H i stockholm är det till och med överpris, medan HQHair har en mer normal prissättning på Becca.. men ett rouge ligger väl i 300-kronorsklassen, osv. Lite som NARS!

  SvaraRadera
 5. Hoppsan! Ja, det var den övre prisklassen :)
  Kostar det så brukar det ju smaka också, både service-, förpacknings- och kvalitetsmässigt.

  SvaraRadera