lördag 6 december 2008

Rocketqueens aspirinmask

Lite uttråkad vid halv ett på fredagskvällen bestämde jag mig för att prova Rocketqueens aspirinmask – eftersom min hy varit olydig på sistonde och för att jag var nyfiken. Jag använde fyra stycken vanliga Aspirina-tabletter som jag krossade i en kopp med en sked. Med några droppar vatten blev det en vit, dock ganska illaluktande sörja, som jag applicerade på ansiktet. Egentligen skulle den ligga på i en kvart, men jag sköljde bort min efter fem minuter eftersom den började “snöa”. Trots den korta tiden så blev det en otrolig skillnad! Ansiktet har typ aldrig varit så lent, och jag är helt begeistrad. Jag ska definitivt prova igen, kanske med lite honung i för att binda den bättre.

5 kommentarer:

 1. Nu blev jag också nyfiken att testa, har visserligen köpt på mig ett lager med ansikts masker...men sen:)

  SvaraRadera
 2. yes yes, den är så jävla GRYM! testa att binda med honung eller yoghurt, yoghurt är nog bäst för honung är nog lite för kletigt.

  SvaraRadera
 3. Hahahah, jag tror att jag drömde att jag gjorde en sån! :'D

  SvaraRadera
 4. jag har länge tänkt att testa, nu måste jag ju bara ta arslet ur vagnen och köpa några aspirin! :)

  SvaraRadera
 5. crazynails och fakelashes: you gotta try it! fortfarande två dagar efteråt är mitt skinn mjukt och lent, och jag har faktiskt fått för mig att huden ser finare ut också, mindre rödflammig och så.

  iyii: men ja, jag är helt såld! yoghurt alltså, ska testa. lite svårt att få tag på ordentlig yoghurt här bara. dom har bara galna fruktsorter med tre kilo socker i här.

  maria: do it IRL!

  SvaraRadera