fredag 12 december 2008

Wella SP Hydro Mask

Mi berättade om sin nya lilla vän häromdagen, vilket gjorde mig lite sugen att också skriva om min hårinpackning. En eller två gånger i månaden använder jag Wella SP Hydro Mask för torrt hår. Trassligt, tjockt hår reds ut och blir fantastiskt mjukt och glansigt. Inpackningen luktar gott och tynger inte ner. En torr hårbotten slutar klia och slitna toppar blir återfuktade. Som magi för håret!

6 kommentarer:

 1. Inpackningar är helt enkelt fezt för håret!

  SvaraRadera
 2. Jag köpte mig en sån liten rackare idag och ser fram emot att testa den imorgon, den luktar ju underbart redan i burken så jag anar att jag kommer gilla att ha den i håret:)

  SvaraRadera
 3. agnes: vad kul, hoppas du kommer gilla den lika mycket som jag! håller med om att den luktar skitgott, mmm... =)

  SvaraRadera
 4. Nu har jag invigt mitt exemplar av den här inpackningen och jag är jättenöjd. Jag brukar inte gilla inpackningar för jag tycker ofta att de är svåra att få i i hela håret inkl. hårbotten vilket jag behöver eftersom jag lätt blir torr på vintern, men den här var rätt så lätt att fördela i håret. Dessutom var den ganska lätt att skölja ur vilket är ett krav för mig, jag gillar inte produkter som tar tid att skölja bort. Annars då, jo mitt trötta hår blev glansigt och som du skriver tynger den inte ner alls, snarare tvärt om och nu befinner jag mig i ett litet trevligt moln av vällukt:)

  SvaraRadera
 5. agnes: den verkar passa dig lika bra som mig! jättekul ju. den är faktiskt jättebra!

  SvaraRadera