söndag 21 december 2008

Undersökning v. 51

Veckans undersökning som handlade om orsaker till finnar genererade många svar. Hela 62 stycken fick vi in, vad roligt! De flesta har svarat att stress och mens är de största finn-bovarna, och vissa tycker också att alkohol, skräpmat och “någonting annat” orsakar dålig hy. Choklad och ost var det inte många som svarade, och det är få som aldrig får finnar. Nu är jag nyfiken på ni som har svarat “någonting annat” – kan ni ge oss exempel på en sådan orsak?

För att undvika dålig hy finns många beprövande knep. Att dricka mycket vatten, vara noga med rengöring och att sova bra är några exempel. Jag tror också det kan vara viktigt att äta ordentligt, använda rätt sorts produkter för ens hudtyp och att vara tillfreds på insidan. Och säkert mycket, mycket mer – vad är ditt bästa knep för att motverka finnar?

2 kommentarer:

  1. Jag får väl säga att jag är pretty much finn-befriad, men de gånger det pluppar upp är det pre-mens. Slår aldrig fel, så den dag det INTE pluppar upp nåt några dagar innan - då är det dags att bli orolig ;) HAHA!

    SvaraRadera
  2. jag får efter en utekväll. blä!

    SvaraRadera