måndag 1 december 2008

Poker Straight

Så, hur löste jag krisen i fredags? Först hade jag en tanke på att lyxa till det rejält och ta en wash and dry på Åhléns Citys frisörsalongmen dom hade självklart inte tid. Istället blev jag hänvisad till hyllan med torrschampo. Jag stod och valde ett tag, och funderade på Karins tips, men till slut blev det en flaska Lee Stafford på grund av god doft och lagom storlek.

In på frisörsalongen igen för att låna spegel, och psscht psschtproblem solved! Fantastiskt, det är nästan så att jag ska köpa en flaska till och ha ståendes på jobbet. Behold, från fetlugg till finlugg på några sekunder:

7 kommentarer:

 1. WOW! Jag ska absolut skaffa torrshampo. Har sneglat på Osis ett tag nu men kanske Stafford kan vara ett alternativ. Hatade på min fetlugg idag. Varför blir alltid luggen smutsig innan håret ;) .....

  SvaraRadera
 2. Ja visst är det FAB! :D Okej, luggen kanske inte håller sig lika fin som i början heeela dagen, men pretty damn nästan!

  SvaraRadera
 3. men gud! jag trodde verkligen inte att sånt där fungerar! *köpa köpa*

  SvaraRadera
 4. Verkar vara ett bra torrshampo! Gjorde precis slut på mitt från Toni & Guy och det var bra det med, men luktade lite väl mycket tant.

  SvaraRadera
 5. bra val mi, jag pallar inte toni & guy-lukten längre heller. want one too! :D

  SvaraRadera
 6. ITM: ja visst blev det! :D jag tror den är mest perfa för lugg, långt tungt hår kanske den inte rår på..?

  SvaraRadera