lördag 13 december 2008

Julspecial: stråla som Lucia

Glad Lucia! Om jag kunde, så skulle jag fira dagen med följande fina grejer. Winter Skincare Rescue Pack från Philosophy innehåller allt man behöver för vintertrött hud. Börja med att rengöra ansiktet med Purity Made Simple, återfukta sedan med ansiktskrämen When Hope Is Not Enough. Nariga läppar får sitt med Kiss Me Exfoliating Lip Scrub och blir vackert röda med läppglosset Kiss Me Red. HALO Hydrating Perfecting Powder från Smashbox är det perfekta underlaget för en strålande, skimrande hud. Avsluta med saffransgula ögonskuggan Goldfinger från NARS och en ljuvligare Lucia står inte att finna.

4 kommentarer:

 1. Hej Karin,
  Jag tycker alltid att dina inlägg är så bra!
  Jag undrar om du har ett tips på en återfuktande handkräm? Nu på vintern tycks händerna bli torra så fort jag går utanför dörren, jag behöver alltså en ganska fet kräm fast som ändå går in i huden.
  Tack för en välskriven spalt!
  mvh, Ann-Christine

  SvaraRadera
 2. hej ann-christine, vad glad jag blir! det är när man får kommentarer som dina som det känns extra kul att skriva, så tack! ;)

  angående handkräm så har jag en superfavorit! det är Gardeners Hand Therapy från Crabtree & Evelyn. tyvärr är den ganska dyr, och jag tror man bara kan köpa den online. 50 ml kostar 59 kr på eleven.se, och där finns även större förpackningar. frakten kostar 55 kr, så totalt blir det över hundralappen. det kanske finns någon som vet ett billigare köpställe?

  jag tycker den här krämen är grym! den är fet men går in direkt, luktar jättegott och händerna håller sig mjuka och goa länge. till och med min pojkvän som hatar allt vad krämer heter gillar den här, och det är ett gott betyg.

  SvaraRadera
 3. jag har ett annat tips också, som både el och jag gillar. olivas handkräm som finns på apoteket är dryg, luktar gott och funkar jättebra. priset är också riktigt bra!

  SvaraRadera
 4. Hej igen,
  Tack för dina goda råd angående torra händer. Jag skall genast bege mig till Apoteket för att börja med att prova Olivas produkt. Jag arbetar nämligen på en VVS-firma med administrativa uppgifter såsom datoranvändning och pappersarbete. Händerna blir torra som fnöske efter bara några timmar. Jag skall även rekommendera dina råd till mina kollegor.
  Tack igen för en välskriven spalt!
  Mvh, Ann-Christine

  SvaraRadera