tisdag 11 januari 2011

Schwarzkopf Gliss Total Repair

I höstas fick jag chansen att testa ett par produkter från Schwarzkopf Gliss, och nu är det dags för en recension på inpackningen med det löjligt långa namnet Total Repair Intensive Treatment Anti-Hair Breakage – en räddare i nöden för mitt vintertrassliga hår.

Produkten lovar bland annat att minska skadat hår med upp till 95%, reparera hårstrukturen och att göra håret mjukt och glänsande. Jag har ingen aning om mitt hår är mindre skadat eller om hårstrukturen är reparerad, men mjukt och glansigt blir det helt klart. Inpackningen, som kommer i en burk med skruvlock, luktar gott och är lätt att applicera. När håret torkat finns en svag doft kvar och känns mjukt och friskt. Framför allt ser det glansigare ut än vanligt, och håller sig fint längre tills nästa tvätt.

Det enda jag ställer mig tveksam till är rådet på burken att använda inpackningen 2-3 gånger i veckan. För mig som tvättar håret ungefär var tredje dag, betyder ju det att jag bör använda inpackningen varje gång. Det känns ganska onödigt faktiskt, och jag tänker fortsätta använda den då och då när håret känns risigt.

PS: Kicks rear ut den just nu till 50% rabatt.

3 kommentarer:

 1. Jag använde denna istället för balsam i somras, den är ju inte ett dugg dyr. Håret blir ju ganska trassligt och torrt av allt saltvatten och sol och då passade den perfekt. Gillade doften på den också.

  SvaraRadera
 2. Gud vilken fin bild! Fick mig genast att tänka att jag borde lägga ner mer tid på mina egna bilder…

  SvaraRadera
 3. Ninni: jag kan tänka mig att den är perfekt för det ändamålet. eftersom den inte är så dyr känns det ändå okej att använda den som balsam, även om jag nog inte tycker det behövs för mitt hår just nu.

  Kicki: åh, tack! :D

  SvaraRadera