fredag 4 december 2009

Botten upp

På tal om flaskor som tar slut och att använda upp det allra sista i burken/flarran/asken så är jag väldigt stolt över att jag hållit ut så länge som jag gjort med Biotherms Biocils makeup remover. Nu är den alltså snart äntligen tömd. Saknaden kommer inte vara alls lika stor som när removern från Chanel tog slut. Visst, Biotherm gör jobbet – tar bort smink, till och med vattenfast mascara, men den lämnar också en oljig hinna, flaskan har läckt från dag ett (trots att den är hel). Är det nån som kan tipsa om en grym remover, som dessutom biter på vattenfast mascara?

6 kommentarer:

 1. Cliniques tvåfasvariant i lila flaska är den absolut bästa, tycker jag!

  SvaraRadera
 2. Jag gillar tvåfas-varianten från YSL, men jag antar att alla tvåfasare lämnar en oljig hinna? Kinda' the deal med oljebaserad remover..

  SvaraRadera
 3. Kerstin: Åh-hå, tack för tipset, ska gå förbi en Clinique disk i helgen och testa! :)

  Maria; Asså, då ska jag testa den med, tackar! Fast Chanel var också en sån, och den lämnade inte så oljig hinna som Biotherms...hmm...

  SvaraRadera
 4. Jag har i många år nu använt Lumenes "WATERPROOF Eye Makeup Remover", den är bäst tycker jag, och billig. Jag tar lite i händerna, gnuggar runt kring fransarna och torkar bort med lite mjukt papper. ALLT går bort!

  SvaraRadera
 5. Kerstin Florians är den bästa jag någonsin provat! Den vårdar dessutom huden runt ögonen och det känns som om den liksom stramar upp lite om man är svullen.
  Kram

  SvaraRadera
 6. Yves Rochers skiktade! Demaquillant express eller något liknande heter den. Jag har testat rätt många olika (förvisso ingen i YSL och Chanels prisklasser) och denna är helt klart bäst hittills!

  SvaraRadera