lördag 27 september 2008

MAC Cremesheen

Jag har blivit allt mer sugen på läppstift istället för läppglans, speciellt om dom har en lätt och skir täckning. Som motvikt till mörka rödvinsläppar ska jag nog ta och spana in nya släppet Cremesheen från MAC, som är läppstift med en krämig och skimrig konsistens. Utifrån bilderna som Temptalia tagit på kollektionen kan jag spontant säga att jag är intresserad av Party line och Fanfare.

4 kommentarer:

 1. Hej!
  Har läst er blogg ett tag nu och ungefär lika länge har jag så smått jobbat på att byta ut och komplettera min nästan obefintliga(men växande) sminksamling, låter det vara osagt om det finns ett samband däremellan men er blogg är i alla fall väldigt inspirerande. Har upptäckt att jag börjar köra fast lite när det gäller inköp och vad som är smart att lägga pengarna på då jag är student och resurserna inte är obegränsade...och då slog det mig att det vore kul att se hur andra tänker och prioriterar när det gäller smink. Ni brukar ju skriva lite på läsarnas önskemål så jag önskar nu tips om hur ni tänker kring att bygga upp en sminksamling, hur man kan balansera mellan dyrare och billigare märken och produkter, vilka produkter som är lätta att kombinera med andra så att man på det sätter får fler möjligheter osv...

  Blev ett lite längre inlägg än jag tänkte mig, ni får ta det som ett tecken på uppskattning för jag tycker som sagt er blogg är väldigt inspirerande. Ni lyckas även skriva om smink utan att jag känner hetsen att köpa massa grejer för att leva upp till nåt ideal som så många andra mode/sminkbloggar ibland får mig att känna, plus att själva bloggen är väldigt fin.
  Nog med smicker nu:)

  Hej från mig

  SvaraRadera
 2. Åh Agnes, vad vi blir glada av dina fina ord! Verkligen, det är så kul att höra att det man sysslar med är någon till nytta och inspiration! <3

  Vi ska definitivt göra ett inlägg om det du efterfrågar, det passar bra eftersom vi alla tre har olika preferenser angående smink/märken/prisklasser, och också är/har varit studenter nyss :) Håll ut så kommer inlägget om någon dag!

  /Maria, Karin och Ellen

  SvaraRadera
 3. Cremesheenisarna är sköna, men gjorde mig dessvärre inte speciellt ha-galen när jag väl hade ett i min ägo.:/

  SvaraRadera
 4. Kanske bäst för plånboken så Sub ;)

  SvaraRadera